
NEYE NİYET NEYE KISMET!.. SEKS YAPMAYA GİTTİ BU HALE GELDİ
AHMET ATAŞ
KONYA - Konya'da bir hayat kadının evine gittikleri iddia edilen 2 arkadaştan biri, eve baskın yapan kimliği belirsiz kişiler tarafından zorla götürüldüğü ıssız yerde elleri ve gözleri bağlandıktan sonra darp edildi.
Diğer şahıs baskın esnasında pencereden atlayıp kaçarken, ağır yaralanan genç hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, gece saat 03.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Havzan Mahallesi Havzan Caddesi'nde meydana geldi. Ç.Ç. (20) ile arkadaşı H.A, para karşılığı birlikte olmak için bir hayat kadınına ait olduğu iddia edilen eve gitti. Diğer odadaki arkadaşı Ç.Ç'nin çıkmasını bekleyen H.A, eve zorla giren kimliği belirsiz şahısları görünce pencereden atlayarak kaçtı. Şahıslar diğer odadaki Ç.Ç'yi zorla bir otomobile bindirerek Konya-Adana Karayolu'nun 14. kilometresinde ıssız bir yere götürdü. Şahıslar gözlerini ve ellerini bağladıkları Ç.Ç'yi darp ettikten sonra yol kenarına atıp kaçtı. Yoldan geçen bir vatandaşın ihbarı üzerine 112 Acil Servis ekipleri sabah saat 07.30 sıralarında Ç.Ç'yi ağır yaralı olarak buldu. Ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan şahıs, tedavi altına alındı.
Ç.Ç'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, olaydan sonra kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.