Spor
  • 29.4.2023 00:03

Nicolo Zaniolo Galatasaray'a transfer yapıyor!

Spor Toto Süper Lig'de 70 puanla zirvede yer alan Aslan, şampiyonluk için emin adımlarla yoluna devam ediyor. Bu hafta zorlu Beşiktaş maçına çıkacak sarı-kırmızılı ekip; hazırlıklarını sürdürken, Okan Buruk ve yönetim bu maçı şampiyonluk yolunda en keskin viraj olarak görüyor. Yönetim sarı-kırmızılı oyuncuların galibiyet elde etmesi halinde derbi primi vereceğini de açıklarken, yeni sezon için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ara transfer döneminde Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, transferde Cimbom'a eski takım arkadaşını önerdi. Sarı-kırmızılı ekip ise derbi öncesi transferde düğmeye bastı. 

Sarı-kırmızılı ekipte yaşanan derbi hazırlığı, Gomis krizinin çözüme kavuşması ve birçok konuda gelişmeler yaşanırken, yeni sezon için de derbi öncesi flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo'nun Roma'dan eski takım arkadaşını getireceği ifade edildi.

ZANİOLO'DAN G.SARAY'A TRANSFER

Calciomercatonews'ta yer alan habere göre Andrea Belotti'nin Roma'dan bu yaz ayrılması beklenirken, Galatasaray'da oyuncunun transferi için Nicolo Zaniolo'nun devreye gireceği kaydedildi.

INTER VE MİLAN'DA DEVREDE

Bu sezon başkent temsilcisinde beklentilerin altında kalan İtalyan yıldızın Inter ve Milan için "B planı" olduğu bildirildi. Öte yandan Galatasaray'ın da bir dönem ilgilendiği başarılı forvet için hazırda beklediği ifade edildi.

Tecrübeli golcünün; kulüp tarafından 2 yılı opsiyonlu olmak üzere Roma ile olan sözleşmesi bu yaz biterken, Bu sezon Roma'da 37 karşılaşmaya çıkan Belotti, 4 gol atarken 2 de asist yaptı.

Güncellenme Tarihi : 29.4.2023 00:06

İLGİLİ HABERLER