
Nicolo Zaniolo imzayı atıyor...
Süper Lig'de Trabzonspor'u mağlup ederek 12 maç üst üste kazanan Galatasaray liderliğini pekiştirdi. Ara transfer dönemine hızlı giren sarı-kırmızılı takım dünya yıldızı ile anlaşmaya vardı. İtalyan basını, Roma'da kadro dışı kalan 23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun, sarı-kırmızılı kulüple el sıkıştığını duyurdu. İşte yılın transferinde son dakika detayları...
Süper Lig'de Trabzonspor'u da mağlup eden Galatasaray 12 maç üst üste kazanarak bir rekor kırdı. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı takım, maç fazlasıyla en yakın rakibi Fenerbahçe ile puan farkını 9'a çıkardı. Ara transfer döneminde Kaan Ayhan'ı kadrosuna katan Cimbom, bir dünya yıldızın daha renklerine bağladı.
UĞUR ÇİFTÇİ BEKLEMEDE
Galatasaray, Sivasspor'dan Uğur Çiftçi transferini de tekrar gündemine aldı. 8 Şubat'ta bitecek ara transfer döneminin son günlerinde Uğur konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.Sivasspor sol bek takviyesi yaparsa, 30 yaşındaki defans oyuncusunun, 700 bin Euro karşılığında Galatasaray'a gidişine izin verecek.
KUNTZ'DAN YAKIN TAKİP
Euro 2024 Elemeleri D Grubu'na 25 Mart'ta Ermenistan, 28 Mart'ta da Hırvatistan maçlarıyla başlayacak olan A Milli Takım'ın teknik direktörü Stefan Kuntz haftanın en önemli maçını tribünden takip etti.Alman hoca iki takımdaki yerli oyuncuları, özelikle bu sezon Galatasaray formasıyla başarılı bir performans sergileyen Abdülkerim Bardakcı'yı izlemek için oradaydı. Abdülkerim mart ayındaki maçların aday kadrosuna çağrılırsa bir ilk yaşayacak.
Ara transfer döneminde Sassuolo'dan Kaan Ayhan'ı kadrosuna katan Galatasaray'da hareketli günler yaşanıyor. Kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip flaş bir transferi daha açıklamaya yakın.
DÜNYA YILDIZI ZANIOLO'DA MUTLU SON
Mertens ve İcardi gibi dünya yıldızlarına sahip Galatasaray, Roma'da kadro dışı kalan Nicolo Zaniolo için girişimde bulundu. İtalyan devi, sarı-kırmızılı kulübe Zaniolo'nun bonservis bedeli için "30 milyon Euro'' mesajı gönderdi.
SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇTİ
Aslan, bu beklentiye 15 milyon Euro'luk teklifle karşılık verdi. Galatasaraylı yöneticiler ise dün özel uçakla Roma'ya gitti. Oyuncunun detaylı sağlık kontrolleri yapılırken, İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport, sarı-kırmızılı futbolseverlere müjdeyi verdi.G.Saray'ın, 23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunu kadrosuna kattığı ve imzaların kısa süre içerisinde atılacağı kaydedildi. Anlaşmanın satın alma opsiyonuyla kiralama üzerinden gerçekleştiği belirtildi
Güncellenme Tarihi : 7.2.2023 17:30