Spor
  • 26.2.2024 14:28

Nicolo Zaniolo’nun bonservis bedeli belli oldu!

 Trendyol Süper Lig'de yoluna Okan Buruk yönetiminde devam eden Galatasaray, ligde son olarak MKE Ankaragücü'nü 3-0 mağlup etmişti. Hafta içinde oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde de Sparta Prag'a karşı ağır bir yenilgi alarak turnuvadan elenen Aslan, Antalyaspor'u konuk edecek. Bu sırada Galatasaray'da flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılı Aston Villa'da kiralık olarak forma giyen oyuncusu Nicolo Zaniolo'nun bonservis bedelinin belli olduğu öğrenildi. Avrupa Ligi'nden elenmesinin ardından tüm konsantrasyonunu Süper Lig'e verecek olan Galatasaray, 1 maç eksiğiyle birlikte 69 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Bu sırada sarı-kırmızılı ekibin sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiraladığı Zaniolo hakkında flaş bir gelişme yaşandı.Aston Villa'da beklentilerin altında bir performans sergileyen Zaniolo'nun sezon sonunda Galatasaray'a geri dönmesi bekleniyor.Ancak oyuncunun peşinde birçok takım bulunurken Galatasaray da İtalyan yıldızın bonservis bedelini belirledi.

Calciomercato'nun haberine göre; Aston Villa'nın opsiyonunu kullanmayacağı Zaniolo'ya İtalya'dan Milan, Juventus, Napoli ve Fiorentina kanca attı.Galatasaray, başarılı oyuncuyu 5 milyon euro kiralama bedeli ve 22.5 milyon euro satın alma opsiyonu ile İngiliz ekibine kiralamıştı.Sarı kırmızılı takımın, İtalyan ekiplerinden de 20 ila 25 milyon euro arasında bir bonservis bedeli talep edeceği ifade edildi.

24 yaşındaki Nicolo Zaniolo, Aston Villa ile bu sezon 27 maça çıktı ve 2 gol kaydetti. İtalyan oyuncu 27 maçta toplam 926 dakika süre aldı.

Güncellenme Tarihi : 26.2.2024 14:31

İLGİLİ HABERLER