Spor
  • 2.4.2023 12:39

Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldıza övgü dolu sözler!

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'in 27. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı sarı-kırmızılı ekip 2-0'lık skorla kazandı. Maçın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, oynanan müsabakayı değerlendirdi ve Galatasaray'ın yıldız futbolcusuna övgüler yağdırdı.Maçın başlangıç anı hakkında konuşan Nihat Kahveci, "Sıkıntı yaşamadan, stres yaşamadan insan gülemiyor. Galatasaraylı taraftarlar böyle bir maç izledi. Abdülkerim daha 35 saniyede kafa vuruşuyla heyecanı başlattı. Kerem şut attı, Kerem kestileri konuştuk ama Kerem beklentilerin altında kaldı bu akşam" dedi.

Adana Demirspor'un oyununu değerlendiren Kahveci, "Onyekuru'nun ve Emre'nin direkten şutu vardı. Galatasaray deplasmanında böyle çok pozisyona giremezsin ama Adana Demirspor bunları yakaladı. 68. dakikada Cherif N'Diaye'nin kafası ve Nelsson'un çizgiden çıkardığı andı. Sonra Okan hocanın müdahaleleri geldi" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk'un yaptığı müdahaleleri yorumlayan eski futbolcu, "Okan hocanın müdahaleleri belirleyici oldu. Midtsjö gol attı, Zaniolo gol attı, Yunus penaltı kazandırdı. Kadro genişliği böyle maçlarda ne kadar önemli görmüş olduk" sözlerini kullandı.

Midtsjö'nün golünü değerlendiren eski futbolcu, "Midtsjö'nün golüne altın gol derim. Sakatlıklar geçirmese zaten oyuna girerek kalitesini gösteriyordu. İki yıl gol atma böyle maçlarda gol at dedirtir yani. En kritik anda, şampiyonluk gelirken maç sayısının azaldığı dönemde kilidi açan oyuncu oldu" sözlerini sarf etti.

Güncellenme Tarihi : 2.4.2023 12:41

İLGİLİ HABERLER