Ekonomi
  • 2.6.2021 23:51

Nişan Törenine Hazırlanırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Evlilik yolunda atılan adımlardan biri olan nişan törenleri, kültürümüzde önemli yere sahip. Evlilik yolunda ilerleyen gelin adaylarından biriyseniz ve sıra nişan törenine geldiyse, en şık nişanlık abiye elbise modelleri arasında kaybolmanız çok normal! Sizin kadar aile üyeleriniz, yakın arkadaşlarınızın da heyecanlı olduğu bu süreçte, tarzınıza ve zevkinize en uygun elbiseyi seçmek oldukça önemli. “Nişan Törenine Hazırlanırken Dikkat Etmeniz Gerekenler” başlıklı bu yazımıza göz atarak; nişan abiye elbisesini seçerken dikkat etmeniz gerekenler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Vücut Tipinize Uygun Modeller Tercih Edin!

Vücut tipine uygun abiye elbise tercihinde bulunmak, etkileyici ve şık bir görünüme kavuşmanın ilk şartlarından biri. Her vücut tipinin kendine has özellikleri olduğu için uygun modeller de farklılık gösterir. Nişanlık abiye elbise tercihi yaparken ilk yapmanız gereken vücut tipinizin; elma vücut tipi, armut vücut tipi, kum saati vücut tipi ve dikdörtgen vücut tipinden hangisi olduğunu belirlemek. Sonrasında ise vücut tipinize uygun nişanlık abiye elbise modelleri arasından tercih yapmak! Midi boy nişan elbiseleri, balık model nişanlık, uzun nişan elbisesi modelleri, kısa gece elbiseleri, payetli nişan elbiseleri, tulum nişanlık modelleri arasından tarzınıza en uygun nişanlık modelini tercih edebilirsiniz.

Abiye Elbise Seçiminde Ten Renginizi Göz Ardı Etmeyin!

Pek çok nişanlık abiye elbisesi mevcut ve bu durumun kafanızı karıştırması oldukça normal! Nişan abiye elbise seçerken, doğru elbise modeli tercih etmek kadar, doğru rengi de tercih etmek önemli. Ten renginize uygun nişan abiye elbiseleri tercih ederek, etkileyici ve dikkat çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz. Örneğin beyaz tenliyseniz, beyaz nişan elbise modelleri tercih etmek sizin için doğru bir seçenek olmayacaktır. Koyu renkli elbiseler tercih etmek, ten renginizle kontrast oluşturacağı için doğru bir tercih olacaktır. Esmer tenli bir gelin adayıysanız; siyah nişan elbisesi, yeşil nişan elbiseleri, kırmızı nişan elbiseleri gibi pek renkte nişanlık elbise tercihinde bulunabilirsiniz.

Ayakkabınızın Rengi Elbiseniz İle Uyumlu Olmalı!

Elbisenizi seçtiniz, sıra geldi ayakkabı seçmeye. Doğru ayakkabı modeli seçmek oldukça önemlidir. Seçtiğiniz elbisesinin altına giyeceğiniz ayakkabı şık olduğu kadar da rahat olmalı. Ayrıca elbisenizin rengi ile ayakkabınızın renginin uyumlu olması etkileyici görünmenize yardımcı olacaktır. Elbiseniz ile aynı tonda ayakkabı tercih edebileceğiniz gibi elbiseniz ile kontrast oluşturacak renkler tercih edebilirsiniz.

İyi eğlenceler!

Güncellenme Tarihi : 2.6.2021 23:52

İLGİLİ HABERLER