NOBRE : MİLLİ FORMAYI İSTİYORUM
TÜRK vatandaşı olarak Mert adını alan Beşiktaşlı Nobre, Türk Milli Takımı’nda oynamayı çok istediğini açıkladı. Golcü futbolcu, "Türk Milli Takımı’nı yakından takip ediyorum ve destekliyorum. Şu anda çok iyi forvetleri var. Ancak ben de bir şans bulabilirsem çok mutlu olurum" dedi.
Beşiktaş PAF Takımı’nda oynayan Serdar Özkan, Aydın ve Emre’ye hayran kalan G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, siyah beyazlı yöneticilere, "Bu gençleri bize verin" dedi.
GENÇLERBİRLİĞİ Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’dan Beşiktaş’a sürpriz teklif... Cavcav, siyah beyazlılarda forma şansı bulamayan PAFTakımı futbolcuları Serdar Özkan, Aydın ve Emre’ye talip olduklarını bildirdi.
Başkent kulübünün başkanı İlhan Cavcav, dün Fulya Şan Ökten Tesisleri’nde oynanan Beşiktaş-Gençlerbirliği PAF maçını izledi. Siyah beyazlı gençlerin yıldız isimlerinden Serdar Özkan, Aydın ve Emre’ye hayran kalan Cavcav, Beşiktaş’ın alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Sinan Vardar’a sürpriz bir teklifte bulundu.
Cavcav, "Sizde kadro kalabalık. A takımda oynamıyorlarsa Serdar Özkan, Aydın ve Emre’yi bize verin. Eğer teklifimi kabul ederseniz çok sevineceğim. Bu yetenekli çocuklar PAF Takım’da değil, A Takım’da oynamalı. Eğer bunları bize kiralarsanız, üçünü de yıldız yaparım" dedi.
Yakından izleyeceğim
Beşiktaş PAF Takımı’nı çok beğendiğini vurgulayan Gençlerbirliği Başkanı, "Hakikaten çok yetenekli gençler bulmuşsunuz. Bundan sonra Beşiktaş’ın alt yapısını daha yakından takip edeceğim. Zamanla daha başka oyunculara da talip olabilirim" diye konuştu. Gol düellosuna dönüşen karşılaşmayı Gençlerbirliği 3-2 kazandı.