
NOKIA'DAN MÜZİK TUTKUNLARINA...
Nokia, yeni cep telefonu 3250 ile benzersiz bir müzik deneyimi yaşatıyor. Çarpıcı tasarımıyla dikkat çeken 3250’de müzikçalar, kamera ve cep telefonu bir arada bulunuyor. 750 şarkı kapasiteli Nokia 3250, gelişmiş kamerası ve özel tasarımıyla da kusursuz bir mobil keyif sunuyor.
Nokia 3250’nin tuş takımı 180 derece döndürüldüğünde ise, gelişmiş bir müzikçalar ortaya çıkıyor. Bu bölümde, tıpkı standart bir müzikçalarda olduğu gibi “oynat/duraklat, durdur, ileri al, geri al” seçenekleri bulunuyor. 750 şarkının kaydedilebilmesi için 1 gigabayt’a kadar genişletilebilen hafıza sayesinde, saatlerce kesintisiz müzik keyfi yaşanabiliyor. Müzik kaydetmek için Nokia Ses Yöneticisi’ni kullanarak CD'den parça seçmek ve bunları daha sonra PC üzerinden cep telefonuna aktarmak mümkün. Üstelik Nokia 3250 sahipleri, Bluetooth, MMS veya e-posta aracılığıyla çalma listelerini sevdikleriyle paylaşabiliyorlar. 3250’de ayrıca Ses Kontrolü yani ses eşitleyici (equalizer), stereo genişletme, yankı, bas yükseltme seçenekleri de yer alıyor.
Nokia yetkilileri, 2006 yılının ikinci çeyreğinden itibaren tüm ülkelerde satışa sunulacak olan 3250 hakkında şunları ifade ediyorlar: “Nokia olarak, insanları tutkularıyla ve müzikle buluşturuyoruz. Nokia 3250’nin bir tasarım harikası olan müzik tuşları, ana klavye ve kamera modu arasında hızlı ve kolay uyum sağlıyor.”
Nokia 3250, çarpıcı tasarımının yanı sıra üç bant seçeneği (GSM ya da EDGE 900/1800/1900), ajanda, yüksek çözünürlüklü ekran gibi başka özellikleri de içeriyor.
/Hürriyet İnternet
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:06