Giunti&Maldarasanu ile yabancı sayısı 7'ye çıkan Beşiktaş'ta, 5+1 kuralı yüzünden kimin kesik yiyeceği merak edilirken Nouma, ''Takıma giremezsem, kapalı tribündeyim'' diye konuştu.
Fransız yıldız, ''Hiçbir futbolcu kadrodışı kalmak istemez. Ama bazen kurallar gereği bunu kabullenmek gerek. Kimin oynayacağını bilmiyorum ama teknik direktör Lucescu'ya da güvenim tam. Onun kararlarına itiraz etmem. Eğer 5+1'in dışında kalırsam, ben de kapalı tribüne çıkar ve seyirciyi coştururum. Böylece takıma tribünden katkı yaparım'' dedi.
Latinler garanti
Nouma'nın biraz da espri ile yaklaştığı bu konu hakkında bugünlerde teknik direktör Lucescu da beyin cimnastiği yapıyor. Rumen hocanın, Kolombiyalı kaleci Cordoba ile Brezilyalılar Zago ve Ronaldo'yu alternatifleri olmadığı için sahada tutacağı belirtilirken, Nouma, Maldarasanu, Guinti ve Pancu dörtlüsünden biri şartlara göre kadroya alınmayacak. Nouma sakat olduğu için geçen hafta Kocaelispor maçında böyle bir sıkıntı yaşamayan siyah-beyazlılarda Pazar günü İstanbulspor karşısında kimin yedek kalacağının maç günü belli olması bekleniyor.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 19:20