Numan Kurtulmuş hayatında ilk kez hastaneyle tanıştı

1 dk okuma
Numan Kurtulmuş hayatında ilk kez hastaneyle tanıştı

Hızlı Özet

Anjiyo olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, hastaneden taburcu edildi.


Atatürk Hastanesi’nde anjiyo olan Numan Kurtulmuş, 2 gün süren tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Hastane çıkışında doktoruyla birlikte basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Kurtulmuş, sağlık durumunun çok iyi olduğunu ifade etti.



'Hayatımda İlk defa hastaneden içeri giriyorum'



Taburcu olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Hayatımız boyunca hep koşturduk. İlk defa hayatımda hastaneden içeri giriyorum. Böylece bir şey öğrenmiş olduk. Kendimize de vakit ayırmamız gerektiğini görmüş olduk” dedi.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, su kaybına bağlı hipotansiyon nedeniyle kaldırıldığı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi sürecinin ardından taburcu edildi.



Numan Kurtulmuş, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2 gün süren tedavi sonrası taburcu edilmesinin ardından hastane çıkışında basın açıklaması yaptı. 2 gündür detaylı bir şekilde ilgilenen başhekim, hastane yöneticisi, rektör ve sağlık ekiplerine teşekkür eden Kurtulmuş şunları söyledi:



“Hayatımız boyuncu hep koşturduk. İlk defa hayatımda hastaneden içeri giriyorum. Böylece bir şey öğrenmiş olduk. Kendimize de vakit ayırmamız gerektiğini görmüş olduk. Çok güzel bir şekilde 2 günlük tedavi ve dinlenmeden sonra hastaneden çıkıyorum. Birkaç gün de evde dinlendikten sonra normal programlarımıza başlayacağız”.



İLKER TURAK


Bu haber 413 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Pezeşkiyan BM'de konuştu : Atom bombası İsrail'de bize denetime geliyorlar..
Gündem

Pezeşkiyan BM'de konuştu : Atom bombası İsrail'de bize denetime geliyorlar..

BD ve İsrail'e BM kürsüsünden rest çeken Pezeşkiyan, "Soykırımı işliyorlar bize terörist diyorlar" ifadesini kullandı. Pezeşkiyan, "Atom ve nükleer silahlar, İsrail'in elinde ama bunu denetleyenler İran'a gelmek istiyor" dedi.

Habervitrini14538 Görüntüleme
Müthiş bir yerli güç daha TSK envanterine girdi... MALAMAN
Gündem

Müthiş bir yerli güç daha TSK envanterine girdi... MALAMAN

Özellikle son dönemde yalnızca havada değil, denizlerde ve sualtında da önemli adımlar atılıyor. Farklı görev alanlarına yönelik geliştirilen yerli sistemler, Türkiye’nin savunma kapasitesini çok daha geniş bir alana taşıyor.

Habervitrini13553 Görüntüleme
Özgür Özel'den Mansur Yavaş'a destek! 'Tarihin doğru tarafında durdu'
Gündem

Özgür Özel'den Mansur Yavaş'a destek! 'Tarihin doğru tarafında durdu'

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’den istifa eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kararına saygı duyduklarını belirterek, “Tarihin doğru tarafında durmuştur” dedi. Özel, Yavaş’ın bundan sonraki süreçte alacağı her türlü karara saygı duyacaklarını söyledi.

Habervitrini12179 Görüntüleme
İşte Mansur Yavaş'ı istifa ettiren sözler
Gündem

İşte Mansur Yavaş'ı istifa ettiren sözler

CHP'den istifa eden ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın "Bugün yapılan bazı açıklamalar nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimden ayrılıyorum" ifadeleri dikkat çekti. Yavaş'ın; "Bir belediye başkanımız bir işlem yaparken, kendi genel başkanı dışında başka bir partinin genel başkanına da bilgi verdim diyemez" ifadelerini kullanan CHP Sözcüsü Müslim Sarı'yı işaret ettiği öğrenildi.

Habervitrini13823 Görüntüleme