Medya
  • 24.9.2008 00:04

NURSEL: 'İÇİMDE BİR MİSYON EDİNMEK VARDI!..'

Show TV Ana Haber bülteninde Ali Kırca'nın konuğu olan Nursel Ergin, önceki gün 'Var Mısın Yok Musun?' yarışma programında yarışmış ve 201 bin YTL'lik ödül kazanarak bir rekor kırmıştı.
2 yaşında abisi ile birlikte Kasımpaşa Çocuk Yuvası'na verilen ve yıllar sonra ailesini görebilen Nursel, neden yurda verildiğini bilmediğini söylemiş, ayrıca ailesinin kendilerine neden bakamadığını anlayamadığını ifade ederek herkesi gözyaşlarına boğmuştu.
Hayat hikayesindeki acıklı yanların yanı sıra yaşama sımsıkı bağlılığı ve güleryüzü ile de insanlara umut aşılayan Nursel Ergin, Show TV Ana Haber bülteninde yarışmaya katılmadan önce bir misyon yüklenme isteğinin içinde varolduğunu anlattı.
Nursel Ergin, "Başvuru formuna yuvada yetiştiğimi yazmayabilirdim. Ama benim içimde bir misyon edinmek vardı. Yani bi şekilde bu çocuklara ne hissettiğimi insanlar bilmeli. Bunu hep istedim ben. Nasıl ulaşabilirdim bilmiyordum. Tabii ki bu boyuta taşıyabileceğimi hiç düşünmedim. Yarışmada bu kadar uzun süre kalacağımı, rekor kıracağımı. Rekor kırmışım onun bile farkında değilim. Biraz olsun içimde vardı, ama bilmiyordum bu kadar büyük olacağını" şeklinde konuştu.
KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:00

İLGİLİ HABERLER