Gündem
  • 29.1.2023 13:58

Oğluna hediye aldığı araba dakikalar sonra yandı!

İnanılmaz olay İstanbul'da yaşandı. Bir babanın, oğluna hediye aldığı araç dakikalar sonra yanmaya başladı. Alevler itfaiye erleri tarafından kontrol altına alınırken; araç kullanılamaz hale geldi.İlginç olay dün akşam saatlerinde yaşandı. İddiaya göre Timur Yankı, oğluna hediye aldığı ikinci el 35 BBY 092 plakalı otomobili, bakımını yaptırdıktan sonra sokağa park ederek kısa süreliğine ayrıldı. Park halindeki otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle alev alarak yanmaya başladı.

Çevredekiler durumu hemen itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise yangını söndürmek için çalışma başlattı.Yangın güçlükle söndürülürken, yanan araç kullanılamaz hale geldi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

"HEDİYE ALMIŞTIM"
Olayın şaşkınlığını yaşayan otomobilin sahibi Timur Yankı, "Ben aracı park ettim, buradaki esnafa anahtarı teslim ettim. Daha sonra telefon geldi, aracın yanıyor diye. İtfaiyeye haber verildi mi diye sordum.Zaten itfaiye çok kısa zamanda geldi. Ben aracı bakımdan bugün getirdim. Bütün bakımları yapılmıştı. Usta araçta sorun olmadığını söyleyince, çıktım buraya geldim.Cana geleceğine mala gelsin, sorun yok. Bu aracı ben küçük oğluma hediye için almıştım.

Güncellenme Tarihi : 29.1.2023 14:01

İLGİLİ HABERLER