Buradaki konuşma esnasında tartışma çıkınca Erkan Serbest, Tacettin Başoral'ı kasığından Başoral da Erkan Serbest'i göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden silahla ağır yaraladı. Peşpeşe silah sesleri üzerine çevredekiler büyük şok yaşadılar.
Tacettin Başoral, yaralı olarak yerde yatarken kanamayı durdurmak için kendisine müdahale etmeye çalışıldı. Ancak bu esnada; çatışmada oğlu ağır yaralanan Riyazettin Serbest silahla yanına yaklaşıp başına bir kez ateş etti. Başoral orada hayatını kaybetti. O anlar ise bir amatör tarafından saniye saniye görüntülendi. Riyazettin Serbest, öldürdüğü Tacettin Başoral'a yardım eden bir kişiye de ateş etti ancak silah tutukluk yaptığı için o kişi kurtuldu.
Polis ise olaydan sonra oğlunun durumu için hastaneye giden mobilyacı Riyazettin Serbest'i gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
BURAK TÜRKER
