ÖĞRETMENE ELEKTRO ŞOKLU SALDIRI...
Tüm dünyada okullarda şiddet eğilimin arttığı son günlerde, İngiltere'de bir öğretmen, öğrencisinin elektro şoklu saldırına maruz kaldı.
İngiltere'nin Bristol şehrindeki Ashton Park Okulu'nda meydana gelen olayda, bir öğrenci, öğretmenine elektrik şoku verdi. İngiltere'de kullanımı tamamen yasak olan elektro şok aleti ile öğretmenine saldıran genç, öğretmenin sırtına 950 bin voltluk elektrik akımı verdi. Saldırıya uğrayan öğretmene yardım etmek isteyen bir bayan öğretmene ise yumruk atan saldırgan, bayan öğretmenin de çenesini kırdı.
Bin 100 öğrencinin eğitim gördüğü okulda yaşanan olayın öğle saatinde, tüm çalışanların öğle yemeği için dışarıda olduğu bir saatte meydana geldiği açıklandı. Olayla ilgili bir açıklama yapan detektif Guy Worrall, saldırganın önce erkek öğretmene saldırdığını, daha sonra ona yardım etmeye gelen diğer öğretmenin yüzüne yumruk attığını söyleyerek, saldırı sonrasında kaçtığını belirtti. Dedektif ayrıca, elektrik şoku verilen öğretmenin saldırı sırasında belinde çok keskin bir acı hissettiğini, ardından saldırgan öğrencinin yumrukla saldırıya devam ettiğini dile getirdi.
Saldırıyı gerçekleştiren erkek öğrencinin 16-20 yaşları arasında melez ten rengine sahip olduğu bildirildi.