Spor
  • 16.3.2023 12:55

Okan Buruk 3 oyuncu ile birlikte gidiyor

İtalyan basını, Simone Inzaghi ile yollarını ayırmaya hazırlanan Inter'in, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a sezon sonunda teklifte bulunacağını iddia etti.

 16.03.2023 09:43GÜNCELLEME 16.03.2023 10:20

Buruk oynattığı futbolla taraftarları mest ederken, 49 yaşındaki çalıştırıcıyla ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Okan Buruk İtalya'da da gündemde kalmaya devam ediyor.

Bu sezon Napoli'ye liderliği kaptıran ve şampiyon yarışından uzak kalan Inter'de Simone Inzaghi ile yollar ayrılmaya hazırlanıyor.

Inter'in teknik direktör Simone Inzaghi'nin 2024 yazına kadar sözleşmesi olmasına rağmen sezon sonunda, 46 yaşındaki teknik adamla yollarını ayıracağı iddia ediliyor.

Inter Live'da yer alan bilgiye göre; Inter'in teknik direktör adayları arasında daha önce kulüpte forma da giymiş olan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk yer alıyor.

İtalyan basını, 'Buruk'un Inzaghi'nin yerine Inter'in başına geçeceği' yönündeki iddiasını bir adım ileriye taşıdı.

3 YILDIZLA BİRLİKTE GİDİYOR

Haberde, "Buruk, Inter'in başına geçerse Galatasaray'dan 3 isimle birlikte çalışacak" denildi. Bu isimlerin Zaniolo, Icardi ve Torreira olabileceği belirtildi.

Galatasaray'da ligde 14 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Okan Buruk'un sözleşmesi sezon sonu sona eriyor.

Buruk, 2018 yazında GOAL'e verdiği röportajda; "İtalyanca bilgim hala iyi durumda. Onu hep korumaya çalıştım. İngilizcem de var. Bir teknik adam için dil önemli elbette. Her teknik adam böyle büyük takımlara oynamak ister. Inter ile bir bağım var. Mesela eski takım arkadaşlarım Toldo, Zanetti kulübün içindeler. Başarılı olursak ilerde orada çalışmak gibi bir hayalim var. Ancak unutmamalı; oralara gidebilmek için çok büyük bir başarı yakalamak lazım." ifadelerini kullanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2023 12:56

İLGİLİ HABERLER