Spor
  • 26.2.2024 13:07

Okan Buruk futbolcuları uyardı

Galatasaray'da 'Buruk' uyarı!
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Sparta Prag'a yenilen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Antalyaspor maçı öncesinde takımla bir araya geldi ve öğrencilerine uyarılarda bulundu. Avrupa defterinin kapanmasının ardından konsantrasyon sorunu yaşanabileceğini düşünen tecrübeli çalıştırıcı hem yerli hem de yabancı oyuncularla görüşmeler yürüterek önlerinde alınabilecek üç kupa olduğunu vurguladı.

Süper Lig'in 27. haftasında bugün Antalyaspor'u konuk edecek Galatasaray'da Okan Buruk ve ekibi de kolları sıvadı. Hafta içinde Prag'ta 4-1 mağlup olarak Avrupa defterini kapatan sarı-kırmızılılarda başarılı çalıştırıcı izinlerin ardından oyuncular ile görüştü.

Avrupa'ya veda edilmesinin ardından oyuncularda lige odaklanma sorunu yaşanabileceğini düşünen Buruk ve kurmayları hem yabancı hem de yerli oyuncular ile bir araya geldi.

Önlerinde Süper Kupa, Türkiye Kupası ve Süper Lig olmak üzere üç kupa bulunduğunun altını çizen Buruk, Sparta Prag maçını geride bırakmalarını ve artık lige odaklanmaları gerektiğini hatırlattı.

Güncellenme Tarihi : 26.2.2024 13:08

İLGİLİ HABERLER