Spor
  • 13.7.2025 10:32

Okan Buruk'tan ayrılık açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, takımdan ayrılacak isimlerle ilgili konuştu. Buruk, "Yabancı sayımızı hafifletmemiz gerekiyor. Burada oyuncuların sergileyecekleri performanslar, bazı oyuncuların transferini kolaylaştıracaktır. Onların performansını izleyenler için bu maçlar önemli" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de son 3 sezonun şampiyonu Galatasaray, 2025-2026 sezonu öncesinde Trendyol 1. Lig temsilcisi Ümraniyespor ile yaptığı hazırlık maçını 5-2 kazandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ümraniyespor ile oynanan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

AYRILIK SİNYALİNİ VERDİ

Buruk, 5-2 kazandıkları Ümraniyespor maçının ardından takımdan ayrılacak isimlerle ilgili konuştu.

Başarılı çalıştırıcı son olarak takımdan ayrılacak isimler hakkında sinyal verdi.

Buruk, takımdaki yabancı oyuncu sayısını hafifletmeleri gerektiğini söyledi.

"YABANCI SAYIMIZI HAFİFLETMEMİZ GEREKİYOR"

Buruk konuyla ilgili şunları söyledi:

"Yabancı sayımızı hafifletmemiz gerekiyor. Burada oyuncuların sergileyecekleri performanslar, bazı oyuncuların transferini kolaylaştıracaktır. Onların performansını izleyenler için bu maçlar önemli."

Güncellenme Tarihi : 13.7.2025 10:33

İLGİLİ HABERLER