Asayiş
  • 31.5.2007 15:43

OKUL HİZMETLİSİ 4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ ETTİ!

İLKER UYAR
MANİSA - Manisa'da, bir ilköğretim okulunda görevli 21 yaşındaki hizmetlinin, 4 yaşında bir çocuğa tecavüz ettiği iddia edildi.
Okul bahçesinde oynayan 4 yaşındaki S.Ö. isimli erkek çocuğunu kandırarak okulun tuvaletine götüren M.Y.'nin burada çocuğa tecavüz ettiği iddia edildi. Olay sonrasında çocuğun durumu babasına söylemesi üzerine zanlı hakkında şikayette bulunuldu.
M.Y. ise polis ekiplerince yakalandı. Sorgu sırasında zanlının suçunu kabul ettiği belirtildi. M.Y., daha sonra adliyeye sevk edildi. Zanlının adliyeye sevki sırasında çocuğun yakınlarından bir grup zanlıyı linç etmek istedi. Polis öfkeli kalabalığı engellemekte zorlandı. Zanlı, ekip arabasıyla adliye önünden uzaklaştırıldı.
Çocukluğunu yetiştirme yurtlarında geçirdiği bildirilen M.Y.'nin bir kurumda bir seneye yakın stajyer memur olarak çalıştığı ardından ilköğretim okuluna atandığı iddia edildi.
Okul yetkililerinin iki ay önce M.Y.'nin psikolojik sorunları olduğu gerekçesiyle okuldan alınması için yetkili makamlara dilekçe verdikleri belirtildi.
Kaymakam Sadettin Kalkan, olayın son derece üzücü olduğunu belirterek "Bu olayla karşı karşıya kalan aile için çok zor bir durum. Sorumlu tüm yönetici ve vatandaşların bu aileye sahip çıkması, mağdur evladımızın topluma kazandırılması gerekir. Bu suçu işleyen şahsı açığa aldık. Yetkili merciler gerekli işlemi yapacak. Temennimiz, böyle bir olayın hiçbir yerde hiç bir zaman olmamasıdır" dedi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:34

İLGİLİ HABERLER