Yaşam
  • 8.8.2009 05:29

ÖLÜ BEBEKLERİN KÖK HÜCRESİNİ YÜZÜNE ENJEKTE ETTİRDİ!..

Bülent Ersoy bu kez çok farklı bir konuda önemli bir tartışma başlattı...Bülent Ersoy, düşük yapan kadınların bebeklerinden alınan ceninin kök hücrelerinden hazırlanan bir ilacı, güzelleşme yöntemi olarak yüzüne ve boynuna enjekte ettirince günlerce eleştirildi. Birçok ünlü böyle bir yolu saçma buldu...

SİBEL TURNAGÖL: Ceninin güzellikle ne alakası olur bilmiyorum. Bu güzellik yönteminin ne kadar doğru olduğu tartışılır. Böyle bir konuda uç arayışlara ne gerek var anlamıyorum. Benim güzellik sırrım yok. Sadece arada bal maskesi yaparım. Güzellik bakımı konusunda tembelim, kendime çok vakit ayıramıyorum. Doğal bir güzelliğe sahibim.

ZARARINI İLERİDE GÖRÜR

TUĞBA EKİNCİ: Kendimi yıpratacak hiçbir şeye izin vermem. Bol su içerim. Daha çok meyve ağırlıklı besleniyorum. Fazla uyurum. Günde en az 9 saat uyurum. Bebek ciltliler çabuk yaşlanır. Çabuk sarkar. Kuru cilt iyidir. Bu cenin ilacında kim bilir hangi karışımlar var. İleride Bülent Ersoy da yaptığı bu enjektenin zararını görebilir. O büyük bir diva böyle şeyler yapmasına gerek yoktu.

NURDAN TORUN: Allah her insanı belli bir kaderle yaratmış, o kaderimizi yaşıyoruz. Ben her zaman doğal yöntemlerle kendimi yıllara karşı korumaktan yanayım. Bir kere spordan hiç vazgeçmiyorum. Her gün iki saat yürümek cildimi de besliyor. Cildimin sağlıklı olmasını, güzelliğini spora borçluyum. Ayrıca bitkilerden yaptığım maskelerim var. Yüzüme, gözüme öyle iddialı müdahaleler yaptıracak kadar cesur değilim. Bülent Hanım'ın yaptırdığı şeyi hiç doğru bulmuyorum.

KESİNLİKLE TASVİP ETMEM

NEBAHAT ÇEHRE: Böyle bir yöntemin doğru olduğuna bile inanamıyorum. Böyle insanın fikrini zorlayan yolları hiç tasvip etmiyorum. Kendimin de çok çok güzel olduğumu hiç sanmıyorum. Bu konuda iddialı değilim. Evimde birçok krem var ama sürmüyorum bile.

(bugün)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:52

İLGİLİ HABERLER