ÖNDER, FENER'DE KARAR KILDI...
FENERBAHÇE’nin başarlı defans oyuncularından Önder Turacı, ara transfer döneminde Avrupa’dan gelen cazip transfer tekliflerini geri çevirdi.
Sarı lacivertli takımda son 3 yılda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken, ancak formasını Gökhan Gönül’e kaptıran Önder, buna karşın Avrupa’nın 3 önemli kulübünden transfer teklifi aldı. Devre arasına girilirken menajerlerin kapısını çaldığı Önder, Fenerbahçe’den ayrılması için koşulların uygun olmadığını dile getirdi.
Her futbolcu gibi kendisinin de sürekli oynamayı hedeflediğine dikkat çeken Önder, sözleşmesinin devam ettiğini vurgulayarak, "Şu anda kimseyle sorunum yok. Kulübümden de memnunum. Sezon sonunda görüşürüz" dedi.
İngiltere Premiere Ligi’nden Birmingham, Fransa’dan Strasbourg ve Monaco’nun yakından ilgilendiği Önder Turacı, "Şu aşamada gelen teklifleri düşünmek istemiyorum. Takım olarak önemli bir dönem yaşıyoruz. Hem ligde, hem Avrupa’da zorlu sınavlara çıkacağız. Hocam beni her an kullanabileceğini söyledi. Kulübüm de ayrılmamı istemiyor" diye konuştu.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 14:14