Dünya
  • 6.9.2004 11:15

ORDUDA MAZOŞİST YARBAY SKANDALI!...

      İngiltere orduda askeri ataşelik görevinde de bulunan, Ian Talbot adlı mazoşist yarbay skandalıyla çalkalanıyor.
      Talbot'un 26 yıl boyunca "Ms Whiplasher" adlı bir sado - mazoşist kulüpte sadist kadınların "cinsel tatmin objesi" olmak için seans başına 800 sterlin (yaklaşık 2 milyar TL) ödeyerek kendisine işkence yaptırttığı ortaya çıktı.
      İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, geçen haziranda emekli olan eski askeri ataşe Talbot (54), kulüpte deri kıyafetler giyiyor, kendini bağlatıyor, gaz maskesi takıyor, göğsüne erimiş mum damlattırıyordu.
      Bu süre içinde evde tanıştığı bir kadınla ilişkiye giren Talbot, kendisine işkence edilmesi için her bir seans başına 800 sterlin ödüyordu. Talbot'un 26 yılda kendisine işkence yapılması için ödediği para 100 bin sterlini buldu.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:52

İLGİLİ HABERLER