Spor
  • 30.3.2012 17:29

Orduspor, Galatasaray'a Culio öfkesiyle gidiyor

ORDU  - Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı.
     Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı devam eden Bogdan Stancu ve Numan Çürüksu katılmadı. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda oyuncular taktik çalışması yaptı. Antrenman şut çalışması ile sona erdi.
     Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Hasan Kabze, Galatasaray karşısında 3 puanı alan taraf olmak istediklerini, rakiplerinin çok büyük bir camia olduğunu ve iyi bir takıma sahip olduğunu söyledi.
     Kabze, ''Galatasaray, bu sene iyi bir grafik sergiledi. Baktığımızda iyi de performansları var. Biz de İstanbul'a rakibimizi yenmeye gideceğiz. İnşallah takım olarak iyi oynar ve Galatasaray maçını kazanırız. Takım olarak bu maça iyi konsantre olduk. Sonuçta büyük bir maç. Her zaman için bu maçlar, Anadolu kulüpleri için önemlidir'' dedi.
     Gençlerbirliği maçında alınan beraberliğin Orduspor'un play-off'a çıkma şansını zorlaştırdığınıı ifade eden Kabze, ''Matematiksel olarak bitmiş bir şey yok. Önemli olan önümüzdeki iki maçı kazanmak. İki maçın sonucunda ne olacağını göreceğiz'' diye konuştu.
     Galatasaray karşılaşmasının zor bir maç olacağını dile getiren Javito da, ''Galatasaray'ın sahasında oynayacağız. Aynı zamanda Galatasaray ligin ilk sırasındaki takım. Bizim de play-off şansımız var. Bu şansımızı zorlayacağız'' dedi.
     Sportif Direktör Arhan Akün ise her maça kazanmak için çıktıklarını belirterek, ''Bu maçta da değişen bir şey olmayacak. Bu maça da kazanmak için çıkacağız. Kazanamadığımız takdirde lider bir takımdan bir puan almak önemli. İnşallah 3 puan alırız'' diye konuştu.

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:12

İLGİLİ HABERLER