
Orkun Kökçü oyundan alınınca teknik direktörle tartıştı
Benfica forması giyen Orkun Kökçü, Auckland City maçında oyundan çıktığı sırada teknik direktör Bruno Lage'ye tepki gösterdi.
Benfica forması giyen Orkun Kökçü, 2025 Kulüpler Dünya Kupası'nda Auckland City ile oynadıkları maçta teknik direktör Bruno Lage ile tartıştı.
Milli futbolcumuz 6-0 kazandıkları karşılaşmaya ilk 11'de başladı.
61. dakikada oyundan alınmak istenen Orkun, Bruno Lage'ye sert tepki gösterdi.
OYUNDAN ALININCA HOCASIYLA TARTIŞTI
Lage de bu anlarda Orkun'a susması gerektiğini işaret etti.
Orkun'un yerine giren Renato Sanches, 2 dakika sonra golü atınca Lage ile yıldız futbolcu yeniden ekranlara geldi.
İkilinin tartışmaya devam ettiği görüldü. Benfica'ya farklı galibiyeti getiren golleri Barreiro (2), Di Maria (2), Pavlidis ve Renato Sanches kaydetti.
"TEK SEFERLİK BİR OLAY"
Bruno Lage maç sonu kendisine Orkun Kökçü'nün tepkisiyle ilgili gelen soruya şu yanıtı verdi:
"Orkun Kökçü, her zaman profesyonel sporcu davranışı sergiledi, takıma yardım etme isteği var. Bu, tek seferlik bir olay. Oyuncunun o andaki durumuna ve oyuna bakarak kararlarımı sakin bir şekilde alıyorum."
Güncellenme Tarihi : 21.6.2025 11:07