Spor
  • 28.9.2013 23:24

Orman: Karlı günler Beşiktaş’ı yıkamayacak!..

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, zor bir haftayı geride bıraktıklarını işaret ederek, “Hayal gibi başlayan bir maç kabusla bitti. Ama bu karlı günler Beşiktaş’ı yıkamayacaktır. Beşiktaş bu sene şampiyon olacak” dedi.
Başkan Orman’ı salona girişte siyah-beyazlı taraftarlar tezahüratlarla karşıladı. Taraftarlar başkan Orman’la hatıra fotoğrafı çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.
Burada konuşan Başkan Orman, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ellerinden geldiği kadar taraftar organizasyonlarına katılmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Camia olarak 110. yıllarını kutladıklarını hatırlatan Başkan Orman, “Bugünde camiamız açısından önemli bir gün. Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Beşiktaşlılık demek nezaket, dışarı karşı bir duruştur. Hep bunları ifade ediyor ama son zamanlarda ortaya koyamıyorduk. İnşallah yönetim kurulu arkadaşlarımızla vermiş olduğumuz görüntü ve duruş sizi memnun etmektedir. Hep birlikte Beşiktaşlılığın ne demek olduğunu tüm Türkiye’ye göstermeye çalışıyoruz. Aldığımız pozitif değerlendirmelerden dolayı açıkçası çok mutluyum” diye konuştu.

“KARLI GÜNLER BEŞİKTAŞ’I YIKAMAYACAK”
Zor bir haftayı geride bıraktıklarını işaret eden Başkan Orman, “Hayal gibi başlayan bir maç kabusla bitti. Ama maçtan önce vermiş olduğum demeçlerde söylemiştim: ‘Şuan günlük güneşlik havadayız ama karlı günler gelecek’ diye. Ama bu karlı günler Beşiktaş’ı yıkamayacaktır. Beşiktaş bu sene şampiyon olacak. Her ne kadar içinizde şehrinizin takımını tutanlar da olsa biz buraya Antalya’yı yenmeye geldik. İnşallah buradan 3 puan alıp gideceğiz. Bize güvenin, merak etmeyin Beşiktaş emin ellerde her şeyi düşünerek çalışıyoruz. Emek harcıyoruz. Onun için içiniz rahat olsun” şeklinde konuştu.
Başkan Orman'a geceye katılmasından dolayı Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emre Selçuk tarafından plaket takdim edildi. Başkan Orman, yarın Lara Beşiktaş Kartal Yuvası’nın açılışını gerçekleştirecek.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:37

İLGİLİ HABERLER