Dünya
  • 9.6.2023 11:00

Ortadan kaybolan kadının cesedi pitonun içinde bulundu!

Korkunç olay Endonezya'nın Jambi eyaletinde yaşandı. Jahrah adındaki bir kadın, 7 metrelik piton tarafından diri diri öldürülüp yutuldu. 54 yaşındaki kadının cesedi, 2 günlük aramanın sonucunda yılanın midesinde bulundu.

Kauçuk toplamak için ormana giden Endonezyalı bir kadın, bir daha geri dönmedi. Kadından haber alınamaması üzerine bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. İki gün süren aramanın sonucunda Jahrah isimli kadının cesedi 7 metrelik yılanın midesinde bütün olarak bulundu. 54 yaşındaki kadın, piton tarafından diri diri öldürülüp yutulmuş!

ORMANLIK ALANDA KAYBOLDU

Endonezya'nın Jambi eyaletinde yaşayan 50'li yaşlarındaki Jahrah, kauçuk toplamak için Sumatra adasında bulunan ormana gitti ve akşam eve dönmedi.

Bunun üzerine harekete geçen kadının kocası, yetkililere eşinin kayıp olduğunu bildirdi.

Ardından eşinin kauçuk fabrikasında kullandığı bazı kıyafetlerini ve iş aletlerini bulan Jahrah'ın kocası, bir arama ekibi çağırdı. 54 yaşındaki kadını bulmak için arama ekipleri gönderildi.

7 METRELİK PİTONUN MİDESİNDE BULUNDU!

2 günlük aramanın sonucunda Endonezyalı kadının cesedine ulaşıldı.

Ormanlık alanda arama yapan köylüler, midesi olduğundan daha şiş görünen bir pitonu fark ettiler. Kurbanın kimliğini doğrulamak için yılanı yakalayıp öldürdüler.

7 metre uzunluğundaki pitonu kesip açan ekipler, hayvanın midesinde Jahrah isimli kadının cansız bedeni ile karşılaştı.

"BİR BÜTÜN HALİNDE YUTULDU"

Yerel basına olayla ilgili bilgi veren polis şefi S. Harefa, "Kurban, yaklaşık 7 metre uzunluğunda olan pitonun midesinde bulundu. Cesedin kayıp kadına ait olduğunu doğruladık" dedi.

Harefa, "Kurbanı yılanın içinde bulduğumuzda cesedi bozulmamıştı. Bu da onun yakın zamanda bir bütün halinde yutulduğu anlamına geliyor" konuştu.

Güncellenme Tarihi : 9.6.2023 13:23

İLGİLİ HABERLER