Asayiş
  • 30.10.2016 00:11

Ortaokul öğrencisi gittiği okul pikniğinde tecavüze uğradı

Ortaokul öğrencisi kıza okul pikniğinde tecavüz

Ortaokul öğrencisi işitme engelli kız tecavüz sonucu hamile kaldı.

MUĞLA’nın Dalaman ilçesinde, 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi B.Ş.’nin hayatı, okul arkadaşlarıyla gittiği piknikte uğradığı tecavüzle kabusa döndü. Ailesi tarafından götürüldüğü hastanede hamile kaldığı ortaya çıkan ve mahkeme kararıyla kürtaj olan B.Ş.’nin ailesi, olayın ardından kızlarından DNA testi için alınan kan örneklerinin sonucu gelirken, tecavüz ettiği ileri sürülen 15 yaşındaki lise öğrencisi B.A.’nın test sonuçlarının gelmemesine ve olayla ilgili davanın açılmamasına isyan etti.

B.Ş.’nin yaşamı geçen Mayıs ayında bir grup kız arkadaşıyla gittiği Dalaman yakınlarındaki ormanlık alandaki piknikte kabusa döndü. Piknikte bir ara okul arkadaşı 14 yaşındaki E.E. ile yalnız kalan B.Ş.’ye yanlarına gelen Köyceğiz Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki B.A., iddiaya göre arkadaşlarının da yardımıyla tecavüz etti. Korkup ailesine yaşadıklarını anlatamayan B.Ş., okula da bir süre gitmedi. Ancak, Ayşe Ş., kızı B.Ş.’nin adet görmediğini farkedince gerçek ortaya çıktı. Ayşe Ş., eşi İsmail Ş. ile kızını götürdüğü Ortaca Devlet Hastanesi’nde kızlarının hamile olduğunu öğrenince şok oldu.

DNA TESTİ BEKLENİYOR

Pedagog eşliğinde Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesine başvurulan B.Ş. mahkeme kararıyla kürtaj oldu. Şikayet üzerine polis, B.Ş.’ye tecavüz ettiği ileri sürülen B.A. ile yanlarındaki arkadaşı E.E.’nin ebeveynlerinin gözetiminde ifadelerini alıp, serbest bıraktı. B.Ş. ve tecavüz ettiği ileri sürülen B.A.’dan DNA testi için kan örnekleri alındı. Kızı B.Ş.’nin DNA testi sonucu gelirken, B.A.’nın test sonuçlarının halen gelmediğini ve adli soruşturma sürecinde bir şey yapılmadığını ileri süren İsmail Ş., duruma isyan etti.

“ARTIK ÖĞRETMEN DEĞİL AVUKAT OLMAK İSTİYORUM”

Arkadaş kurbanı olduğunu belirten B.Ş. ise “Arkadaşım E.E., beni bu erkeklerin eline bıraktı. ‘Bırakın, yapmayın’ diye ağladım, yalvardım ancak dinletemedim. Gücüm yetmedi. ‘Bağıramazsın, konuşamazsın, kimseye anlatamazsın, anlatırsan kötü olur’ dediler. B.A. bana tecavüz etti. Yaşadıklarım nedeniyle günlerdir, uyku uyuyamıyorum. Okula da gitmek istemiyorum. Eğer okumaya devam edersem de artık öğretmen değil avukat olmak istiyorum” diyerek, yaşadıklarını anlattı.

DHA

Güncellenme Tarihi : 30.10.2016 00:59

İLGİLİ HABERLER