Yaşam
  • 28.2.2013 23:40

Oscar'ı kaptı esrarı yaktı!..

Son Oscar'da büyük bir sürpriz yaparak ipi göğüsleyen Jennifer Lawrence, zaferini kutlamak için gittiği Hawaii'de kaldığı otelin balkonunda esrar içerken gazetecilere yakalandı.
Tatil sırasında otelin balkonunda bir kadınla esrar için şarap içen Jennifer Lawrence'nin zaman zaman kadına sarılması dikkat çekti.Gazetecileri bile şoka sokan olayda lezbiyen olduğu ortaya çıkan Jennifer Lawrence'nin şortlu kadınla zaman zaman oldukça samimi görüntüler veriler.
Kadına sürekli iltifatlar yapan Jennifer Lawrence, içeriden bir şişe şarap ve iki kadeh getirerek balkonda keyif yapıyor.

Jennifer Lawrence, pazar gecesi dağıtılan 85. Akademi Ödülleri’nde ‘Umut Işığım’daki rolüyle, 22 yaşında en iyi kadın oyuncu Oscar’ını kazandı, bir anda sektörün yıldızlarından biri oldu. Peki kim bu genç kadın?Şu anda ünlü sinema veri tabanı imdb’deki yıldız metre denilen popülerlik listesinin de en tepesinde. Bu başarıyı 2010’dan bu yana birkaç yıl içinde kariyer basamaklarını üçer beşer çıkarak yakaladığı düşünülürse, genç neslin işini ciddiye alan, en parlak ismiyle karşı karşıya olduğumuz sonucuna varılabilir.
1990’da Louisville, Kentucky’de çocuk kampı işleten bir ailenin üç çocuğundan biri olarak doğan Lawrence, oyunculuk yapmaya 14 yaşında karar veriyor ve bu azimle liseyi yaşıtlarından önce bitiriyor. “Okulda herkesten daha aptal hissediyordum. İçeride, bir sırada oturmaktan nefret ediyordum. Okul beni neredeyse öldürüyordu” gibi cümleler kurduğunu okuyunca, bir an önce mezun olmaya bakıp sonra da prestijli oyunculuk okullarının kapılarını aşındırmamasına şaşırmamalı.

HABERVİTRİNİ
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:37

İLGİLİ HABERLER