OTEL GÖREVLİSİ KADIN KAHN'IN YAPTIKLARINI ANLATACAK
NEW YORK - Kadının avukatı Kenneth Thompson yaptığı açıklamada, "mahkeme salonuna gelecek, tanık sandalyesinde yerini alacak ve bütün dünyaya, Dominique Strauss'un kendisine ne yaptığını anlatacak" dedi.
ESKİ IMF BAŞKANI "SUÇSUZUM" DEDİ
Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) tecavüz girişimi ve diğer cinsel saldırı suçlarıyla itham edilen eski Başkanı Dominique Strauss-Kahn, çıkarıldığı mahkemede "Suçsuzum" dedi.
New York'taki bir otelde kat görevlisine cinsel saldırıda bulunmak davasıyla ilgili olarak New York'ta mahkemeye çıkarılan Strauss-Khan, suçsuz olduğunu savundu.
New York Yüksek Mahkemesinde görülen davada Yargıç Michael Obus bir sonraki duruşmayı 18 Temmuz'a erteledi.
Tecavüz girişimi, cinsel taciz gibi 6 ayrı suçla itham edilen Strauss-Kahn suçlu bulunması halinde 25 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilecek.