Gündem
  • 4.2.2023 22:16

Otobüs devrildi, çok sayıda ağır yaralı var

Diyarbakır-Şanlıurfa yolunda buzlanma sonucu yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

Son dakika haberi...Diyarbakır’dan İstanbul istikametine giden yolcu otobüsü kar ve buzlanmadan dolayı şarampole yuvarlandı. Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunun 40’ıncı kilometresinde meydana gelen kazada, 4’ü ağır 30 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da sabah saatlerinde etkisini gösteren kar ve tipi kazaları da beraberinde getirdi. Kar yağışına hazırlıksız yakalanılırken, öğle saatlerinde tipi nedeniyle bir süre kapalı kalan Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda feci bir kaza meydana geldi.

BUZLANMA NEDENİYLE KONTROLDEN ÇIKTI

İstanbul istikametine giden yolcu otobüsü, Diyarbakır-Şanlıurfa karayolundaki buzlanma sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıktı.

Bir süre yolda kayan otobüs daha sonra şarampole yuvarlandı. Kar ve tipinin olduğu kaza bölgesinde adeta can pazarı yaşandı.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Kaza ihbarı üzerine, bölgeye çok sayıda ambulans ile 112 Acil Sağlık görevlileri ve jandarma sevk edildi. Tipi nedeniyle oldukça zorlanan ekipler, yaralıları otobüsten çıkardı.

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Kaza yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra aralarında çocuklarında bulunduğu 4'ü ağır 30 yaralı ambulanslarla Diyarbakır'daki hastanelere sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 4.2.2023 22:28

İLGİLİ HABERLER