Asayiş
  • 20.1.2006 17:27

OTOGARDA ÇATIŞMA: 2 ÖLÜ, 13 YARALI...

HÜSEYİN KAR/MURAT TANER
MERSİN (İHA) - Mersin otogarında yolcu taşımacılığı yapan bir firmaya mensup kişiler arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 3'ü ağır 13 kişi de yaralandı.
İddiaya göre, Mersin Otogarı'nda meydana gelen olayda, Mersin-Erdemli arasında yolcu taşımacılığı yapan Mes-Kop firmasında çalışan iki grup arasında yolcu taşıma meselesi yüzünden silahlı çatışma çıktı. Pompalı tüfek ve tabancaların kullanıldığı çatışmada Başer Gültekin (45) ve Levent Gök (35) adlı minibüs şoförleri hayatını kaybederken, 3'ü ağır 13 kişi de yaralandı.
Polis, olayın iki grup arasında yolcu taşıma meselesi yüzünden çıktığını belirtirken, olaya karıştıkları belirlenen Halil, Mehmet ve Abdullah Yavuz adlı kardeşlerin arandığını bildirdi.
Olay yerinde arama yapan polis ekipleri, çok sayıda boş fişekle 1 adet pompalı tüfek ele geçirdi.
Bu arada, yaralılardan durumu ağır olan Erdem Sak Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilirken, Necdet Yıldız (35), Salih Akdoğan, Musa Yılmazcan, Uğur Aldır (28), Gazi Gökhan Gök, Niyazi Akdoğan, Aydın Akkabak, Ferhan Akdoğan, Ahmet Akdoğan, Muhittin Çiftçi, Cengiz Sak ve Uğur Iğdır ise Mersin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Olayın ardından Devlet Hastanesi'ne akın eden yaralı ve ölen kişilerin yakınları sinir krizleri geçirdi. Fenalık geçirenlere acil serviste müdahale edilirken, dün de aynı meseleden gruplar arasında tartışma yaşandığı öğrenildi.
Polis, hastane önünde yaşanan gerginlik nedeniyle çevik kuvvet desteğinde güvenlik önlemi aldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:12

İLGİLİ HABERLER