Asayiş
  • 28.4.2006 02:59

'OTOMOBİLİN KAPILARINI KİLİTLEYİP TECAVÜZ ETTİ!..'

Kadıköy’de komşularının tecavüzüne uğrayan ve bir hafta önce doğum yapan ilköğretim okulu 8’inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki A.A, kendisine arkadaş gibi yaklaşan L.D’nin otomobilin kapılarını kilitleyip defalarca tecavüz ettiğini söyledi.

GÖZTEPE Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğum yapan ilköğretim öğrencisi A.A. hastaneden taburcu olduktan sonra evine döndü. Küçük kız, başından geçenleri şöyle anlattı:

"İlk kez 14 yaşında, tabak istemek için evlerine gittiğim komşumuz Y. ablanın kocası N.Ç. ağabey bana tecavüz etti. Bu sırada Y. abla yan odada tüm olanları bilmesine rağmen gelip beni kurtarmadı. Perişan bir halde eve gittim. Kızlığım bozulduğu için çok korkmuştum. Yaşadığım bu olayı kimseye anlatamadım."

Yeni Sahra Mahallesi’nde yaşayan altı çocuklu A. ailesinin üçüncü çocuğu A.A, yaşadıkları maddi imkansızlıklar ve babası R.A’nın düzenli bir işi bulunmaması nedeniyle zor günler yaşadıklarını anlatırken gözleri doldu. Kendisine tecavüz eden N.Ç’nin yaptıklarını mahalle komşuları L.D’ye anlattığını ileri süren A.A. sözlerini şöyle sürdürdü:

YAKINLAŞMAK İSTEDİ

"28 yaşındaki L.D. otomobili ile sokağımızda dolaşıp bana yakınlaşmaya çalışıyordu. Arkadaşlık teklif ediyordu. Bir gün otomobiline bindim. Beni TOKİ’nin şantiye alanının biraz ötesinde ıssız bir ağaçlık tepeye götürdü. Otomobilin kapılarını kilitleyip vücudumu ellemeye başladı. Otomobilden inmek istedim ancak başaramadım. Bu ağaçlık tepede birkaç kez zorla da olsa ilişkiye girdik."

L.D’nin evli olduğunu öğrendikten sonra ilişkiye girmek istemediğini anlatan A.A. "Birlikte olmak için beni tokatlayıp tartakladı" dedi.

DNA TESTİ YAPILACAK

Hamileliği süresince kimseye durumunu anlatamayan A.A. okuluna devam etti. Her gün büyüyen karnını, çevresindekilerin "Şişmanladın" diye yorumladığını, kış boyunca giydiği kalın palto ve kazakların karnını belli ölçüde gizlediğini söyledi. Geçen hafta sancılar içinde uyanan ve kaldırıldığı Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi’nde dünyaya getirdiği sekiz aylık kız bebeğe, hemşireler "Sıla" adını verdi.

Küçük kızın doğumunun ardından polisin gözaltına aldığı L.D. tutuklandı. A.A’nın hayatını karartan ilk tecavüzün zanlısı N.Ç. ve karısı Y.Ç. halen yakalanamadı. Babanın kim olduğunun belirlenmesi için L.D’den ve Sıla bebekten alınan kan örnekleri, DNA testi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

/Orhan SAAT - HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:37

İLGİLİ HABERLER