Asayiş
  • 20.1.2015 21:09

Otomobille nehre uçtular

Yaklaşık 2 günden beri kayıp olan Ersen Nar (49) ve Ahmet Akın'ın (53) ailesi gece eve gelmediklerinden dolayı polise bildirdi. Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, inceledikleri kamera kayıtlarında Ersen Nar'ın kullandığı 39 SL 863 plakalı otomobilin en son Sarayiçi mevkinde Pazar akşamı 20.30 saatlerinde görüldüğünü tespit etti. Bunun üzerine Fatih Köprüsü civarında arama yapıldı ve köprü yanında bulunan alanda lastik izleri tespit edildi.
Nar ile Akın'ın otomobille Tunca Nehri'ne düştüğü iddiaları üzerine AFAD ve DSİ Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sabah saatlerinde arama başlattı. Gün boyu süren aramalarının ardından akşam saatlerinde, Sarayiçi mevkii Fatih Köprüsü yanından uçtuğu tahmin edilen Ersen Nar (49) ile arkadaşı Ahmet Akın'ın (53) cansız bedenleri otomobil ile birlikte Tunca Nehri’nden çıkarıldı. Otomobilin içinde cansız bedenleri gören yakınları büyük üzüntü yaşadı.
Evli ve 2 çocuk babası Ersen Nar’ın Edirne Adliyesi’nde memur olarak çalıştığı, evli ve 1 çocuk babası Ahmet Akın’ın ise Orman ve Su İşleri Müdürlüğü'nde çalıştığı öğrenildi. 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:45

İLGİLİ HABERLER