Spor
  • 3.8.2021 15:31

Ozan Tufan'a kilo uyarısı, Mesut Özil...

 Yeni teknik direktör Vitor Pereira'nın yeni sezonda nasıl bir kadroyla mücadele edeceği merak ediliyordu. Sarı lacivertliler bu sezon 3-4-2-1'den vazgeçmeyecek. Takımla yaptığı ilk toplantıda 'Benim için Eylül ayına kadar hepiniz aynısınız.' diyen Pereira, 4 transfer istiyor. Pereira ayrıca Ozan Tufan'ın fazla kilosundan şikayetçi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, yeni sezonda şampiyon olmak için en az 4 transfer talep etti. 1 forvet, 2 kanat beki ve eğer gerçekleşebilirse bir stoper takviyesi isteyen Pereira, Ozan Tufan'ın temposunu düşük buldu. Milli takımın yıldızlarından Ozan Tufan'ın kilo problemi olduğunu ifade etti.

PEREİRA SİSTEMİNE ÇOK GÜVENİYOR!

Portekizli teknik adam bu sezon taktiğini 3-4-2-1 olarak belirledi. Bu sisteme çok inan Pereira, orta sahadaki kalitenin taktiğe çok uyduğunu düşünüyor.

MİHA ZAJC ÖRNEK OLDU!

Takımla yaptığı ilk toplantıda her oyuncunun kendisi için aynı olduğunu çalışan ve mücade edenin formayı alacağını ifade eden Vitor Pereira, Miha Zajc'ı oynatarak oyunculara mesaj verdi.Slovenyalı orta sahanın bu sezon Fenerbahçe'de kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Vitor Pereira, orta sahada sık sık Zajc'ı kullanabilir.

OZAN TUFAN VE MESUT ÖZİL'DEN MEMNUN DEĞİL!

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Vitor Pereira'nın performansından memnun olmadığı isimler de var.


 

Güncellenme Tarihi : 3.8.2021 15:34

İLGİLİ HABERLER