Spor
  • 19.9.2004 00:07

ÖZDEMİR: ''ZOR BİR HAFTAYI KAYIPSIZ KAPATTIK''

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir, zor bir haftayı kayıpsız kapamalarından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
     Özdemir, Malatyaspor maçından sonra yaptığı açıklamada, Akçaabat Sebatspor, Sparta Prag ve Malatyaspor maçlarını üçer gün arayla oynadıklarını hatırlatarak, ''Şampiyonlar Ligi'ne konsantre olmuştuk. Sparta Prag maçından önce ve sonraki maçların bizim için zorlu geçeceğini biliyorduk. Ama bu maçı maçı da kayıpsız atlatmak bizi sevindirdi'' diye konuştu.
     Malatyaspor karşısında 1-0 yenik duruma düşmelerine rağmen çok iyi bir futbol sergileyerek galip gelmeyi bildiklerini kaydeden Nihat Özdemir, ''Her zaman böyle oynayalım, kaybetsek de fark etmez. Oyuncularımız sahada çok iyi mücadele etti. Çok gol pozisyonuna girdik, ama sadece 3'ünü atabildik. Nobre, ayağına gelen fırsatları iyi değerlendirdi. Deniz'in de gol atması bizi sevindirdi'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:56

İLGİLİ HABERLER