Spor
  • 21.7.2009 00:07

ÖZDİLEK: 'TEK DÜŞÜNCEMİZ KAZANMAK!..'

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bu yıl ligde başarılı olmak istediklerini belirterek, "Bu mücadele, bu istek, bu arz olduğu sürece başarılı olacağız. Yine her maç bizim için final olacaktır. Tek düşüncemiz kazanmak" dedi.

Turkcell Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Almanya'nın Nurnberg kentinde kamp çalışmalarını sürdürüyor. Nurnberg kentinde, 13 Temmuzdan bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren kırmızı-beyazlı takım, günde çift idman yapıyor. Teknik direktör Özdilek, gazetecilere yaptığı açıklamada, kamp çalışmalarının çok iyi gittiğini, hava şartlarının da iyi olduğunu söyledi. Almanya kampının 27 Temmuzda sona ereceğini dile getiren Özdilek, ''Kamp döneminde bir iki oyuncu denedik. Ancak bu oyuncuları beğenmedik. Doğru mevkiye, doğru oyuncuyu almaya önem veriyoruz. Maddi olarak bize uygun olan, kişilik olarak da Antalyaspor'a yakışan oyuncu almak istiyoruz'' dedi.

Arjantin'de oyuncu aradıklarını, ancak maddi anlamda ortak noktalara varamadıklarını belirten Özdilek, stoper mevki için yabancı bir oyuncu ile anlaştıklarını, daha sonra kaleci ve orta saha içinde transfer yapabileceklerini kaydetti.

Takımda, Serge Pacome'nin sakatlığının bulunduğunu ve yakında ameliyat olup olmayacağının kesinleşeceğini ifade eden Özdilek, ''Takımımızın önemli oyuncularından Serge'ye ihtiyacımız var. Sakatlığı nedeniyle operasyon geçirirse bile kısa sürede çalışmalara katılacaktır'' diye konuştu.
Bu sezon ligin, hiçbir takım için kolay olmayacağına değinen Özdilek, kaliteli bir ligin kendilerini beklediğini söyledi.

Geçen yıl ligde yaşadıkları sıkıntıları bu yıl yaşamak istemediklerini vurgulayan Özdilek, şöyle konuştu:

''Bu yıl sezonu, geçtiğimiz yıl ligdeki sıralamanın üzerinde tamamlamak istiyoruz. Bunu yaparsak başarılı oluruz. Güzel ve zevkli futbol oynamak istiyoruz. Taraftarlar tarafından alkışlanan bir takım olacağız. Geçtiğimiz sezon her takım, her takımı yenebiliyordu. Bu sezonda farklı olmayacak. Bu yıl yine Anadolu takımları çıkış yapacaktır. Biz de kendimize güveniyoruz. Bu mücadele, bu istek, bu arz olduğu sürece başarılı olacağız. Yine her maç bizim için final olacaktır. Tek düşüncemiz kazanmak. Antalya şehri için futbol takımı çok önemli. Bu sezon Antalyalılar takıma daha çok destek vermeliler. Takımla birlikte olurlarsa engelleri aşacağımıza inanıyorum.''
Antalyaspor, bugün akşam gerçekleştirdiği antrenmanda, istasyon, yarı alanda çift kale maç ve top kontrolü çalışması yaptı. Teknik direktör Mehmet Özdilek idaresinde gerçekleşen antrenmana, hafif sakatlıkları bulunan Ahmet Kuru, Vahap Işık ve Serge Pacome katılmadı.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan kırmızı-beyazlı futbolculardan Şenol Can, kampın çok iyi gittiğini belirterek, Ankaraspor'u yenerek, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
Yeni transfer Gürhan Gürsoy da uyum sorunu yaşamadığını dile getirerek, bu sezon lige renk katacaklarını kaydetti.

Takımın yeni transferlerinden Veysel Cihan, kampta iyi bir arkadaşlık ortamı bulunduğunu ve çalışmaların iyi gittiğini söyledi. Ligde zorlu çalışmanın emeğini almak istediklerini belirten Veysel, ''Bu sezon takımımızı en iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Bunu da başaracak güçteyiz'' dedi.

GAZETECİLER ANTALYASPOR'U ZİYARET ETTİ


Öte yandan, Antalya ile Nurnberg şehirleri arasındaki kardeşlik ilişkileri çerçevesinde Nurnberg Basın Kulübü davetlisi olarak Antalya Gazeteciler Cemiyeti önderliğinde Nurnberg'de bulunan gazeteci grubu, Antalyaspor'u konakladıkları otelde ziyaret etti.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni başkanlığındaki gazeteciler, Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile görüştü. Yeni, Antalyaspor'a yeni sezonda başarılar diledi. Özdilek de ziyaret dolayısıyla gazetecilere teşekkür etti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:10

İLGİLİ HABERLER