Asayiş
  • 28.9.2013 16:47

Özel harekat polisi dehşet saçtı : 3 ölü!..

Üzerine zimmetli silahla ataş açan Meral, karısı Zeliha Meral ile kaynanası Ayten Sönmez'i öldürüp, kayınpederi Bayram Sönmez'i ise ağır yaraladıktan sonra teslim oldu.

Olay Elazığ'ın Abdullah Paşa Mahallesi Batı Sitesi'nde saat 12.23 sıralarında meydana geldi. Van Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Selim Meral'in eşi Zeliha Meral, kocasının kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açtı. Dava sürerken, mahkeme polis Selim Meral hakkında 'evden uzaklaştırma tedbiri' koydu. 4 aylık bir bebeği bulunan Zeliha Meral ise açtığı boşanma davasının ardından anne babasının yaşadığı Elazığ'a gelerek yanlarına yerleşti.

Van Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Selim Meral, bugün Elazığ'a gelerek eşinin bulunduğu Abdullahpaşa Mahallesi'ndeki Batı Sitesi'nde kayınpederi Bayram Sönmez'in evine gitti. Burada eşi, kaynanası ve kayınpederi ile tartışan Selim Meral, yanında getirdiği üzerine zimmetli silahla üç kişiye yaylım ateş açtı. Polisin silahından çıkan kurşunlarla kaynanası Ayten Sonmez olay yerinde, eşi Zeliha Meral ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybett. Ağır yaralanan Bayram Sönmez ise Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Eşi ve kaynanası öldürüp, kayınpederini de ağır yaralayan Selim Meral, daha sonra kendiliğinden emniyet güçlerine teslim oldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

ÖLÜ SAYISI 3'E ÇIKTI

Elazığ'da polis memuru Selim Meral'in eşi Zeliha Meral, kayınvalidesi Ayten Sönmez'i öldürdüğü olayda ağır yaralanan kayınpeder Bayram Sönmez, tedavi altında alındığı Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen öldü. Böylece olayda ölenlerin sayısı da 3'e yükseldi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:38

İLGİLİ HABERLER