Spor
  • 1.2.2014 20:25

Özer Hurmacı savaşı çıktı

Fenerbahçe'nin Özer Hurmacı hakkında yaptığı açıklama ile ilgili olarak oyucunun yeni kulübü Trabzonspor'dan da jet cevap geldi.
İşte Trabzonspor'un açıklaması...

Bir spor kulübünün oyuncumuz Özer Hurmacı ile ilgili mesnetsiz ve haddini aşan açıklamalarına, kamuoyunu doğru bilgilendirme adına karşılık vermek durumunda kalmış bulunmaktayız.

Bilindiği üzere oyuncumuz Özer Hurmacı kendisine yöneltilen bir soru üzerine “Benim burada yaptığım bir açıklama hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Allah’a ve adalete inanan insanlarız. Karar ne verilirse buna bütün Türkiye saygı duyacaktır. Ben Trabzonsporluyum ve o zaman o kulübün formasını giyip, o formayı terletiyordum. O zaman ki başkanımızın neler yaptığını bizde bilmiyorduk. Bizde kamuoyundan öğrendik. O yüzden bu konuda açıklama yapmam ne derece doğru olur bilmiyorum.  Karar ne verilirse verilsin Türkiye saygı duyacaktır” sözlerini kullanmıştı.

Bu sözler üzerine bizlere ahlak dersi vermeye kalkanların, dar kelime bilgisi ile oyuncumuza müfteri ve ahlaksız yakıştırmaları yapmasını manidar buluyoruz. Ayna karşısına geçtiklerinde gördüklerinden utanmayan insanların ahlak kelimesini telaffuz ederken iki kere düşünmeleri gerektiğinin altını çizmemiz gerekiyor.

FENERBAHÇE'DEN ÖZER HURMACI HAKKINDA AÇIKLAMA

Trabzonspor'a 1.5 yıllık kiralık olarak imza atan ve dünkü imza töreninden sonra 2011 yılındaki şampiyonluk ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Özer Hurmacı'ya Fenerbahçe camiasından tepki geldi.
Sarı-Lacivertli kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Özer'in şike süreci hakkında bildiklerini derhal açıklaması gerektiğini söyledi.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

Dün bir imza töreninde sorulan bir soru üzerine,  takımımızın formasını giydiği dönemle ilgili bir takım açıklamalarda bulunun futbolcu Özer Hurmacı'nın yorumları camiamızda büyük tepkiye neden olmuştur.

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'la ve kendisinin de terini akıttığı Fenerbahçe'nin 2010-11 sezonu şampiyonluğuyla ilgili bir takım yakışıksız söylemlerde bulunan Özer Hurmacı, konu hakkında bildiklerini derhal açıklamadığı takdirde mütferi durumuna düşecektir.

Eğer konu hakkında bir bilgisi olmadan bulunduğu ortama, giydiği formaya, yer aldığı yeni camiaya göre bu şekilde demeç veriyorsa, bu durum oyuncunun ahlaksızlığının tezahürüdür.

Kamoyunun bilgisine

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:00

İLGİLİ HABERLER