Gündem
  • 23.4.2024 19:51

Özgür Özel eski Cumhurbaşkanı Necdet Sezer'e ziyaret etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlama amacıyla, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i evinde ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i evinde ziyaret etti ve sonrasında birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Herkesin imrenerek hatırladığı bir cumhurbaşkanlığı dönemi geçirmişti"

Sezer’e daha önce de nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını ifade eden Özel, şunları söyledi:

Ben genel başkan seçildikten sonra kendisi bir tebrik telefonu açmıştı. Ben de bu tebrik telefonuna teşekkür etmek için bir ziyarette bulunmayı istedim. Kendisinin engin devlet tecrübelerinden yararlanıyor ve tavsiyelerini alıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti devletinde çok önemli bir dönemde çok başarılı ve halen daha Türkiye’deki herkesin imrenerek hatırladığı bir cumhurbaşkanlığı dönemi geçirmişti. Bu takdir ifadelerini söylemek tabii ki haddimiz değil. Kendisinin tavsiyelerini aldık. Bundan sonraki süreçlerde de kendileri uygun gördükçe Sayın Cumhurbaşkanımızı düzenli aralıklarla ziyaret edeceğiz.

CHP lideri Özgür Özel’in ziyareti için teşekkür eden Sezer, “Zor bir görev yüklendi, görevinde başarılar diliyorum. Mutlaka başarılı olacaktır” ifadelerinde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 23.4.2024 19:52

İLGİLİ HABERLER