KAYNAK : Haber Vitrini
İSLAMABAD - Pakistan, düzenlenen operasyonlar çerçevesinde en çok arananlar listesinde yer alan 7 teröristin yakalandığını bildirdi.
Hükümet açıklamasında, yakalanan teröristler arasında geçen Mayıs'ta Karaçi'de 14 kişinin öldüğü saldırının beyni olduğundan şüphelenilen bir zanlının bulunduğu kaydedildi.
Açıklamada, ''yakalanan bu kişilerin Pakistanlı oldukları ve hangi terörist örgüte bağlı olduklarını tespit etmek için sorgulandıkları'' belirtildi.
Karaçi'de 8 Mayıs'ta Speraton oteli yakınında bombalı araçla düzenlenen saldırıda 11 Fransız ve 3 Pakistanlı ölmüş, 12 Fransız da yaralanmıştı.
Karaçi'deki ABD Konsolosluğu'na geçen Haziran'da düzenlenen saldırıda 12 Pakistanlı ölmüş, 20'si de yaralanmıştı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 18:09