PAKİSTAN'DA ÖLENLERİN SAYISI 53 BİNİN ÜZERİNDE

••1 dk okuma
PAKİSTAN'DA ÖLENLERİN SAYISI 53 BİNİN ÜZERİNDE

Hızlı Özet

“Yetkililer, ölü sayısının 70 ila 80 bine kadar çıkabileceğini ifade ederek, bu depremin, Pakistan tarihinin en büyük felaketi olduğunu söylediler.”

MUZAFFERABAD - Güney Asya'yı geçen cumartesi günü vuran 7.6 büyüklüğündeki depremde ölen Pakistanlıların sayısının 53 binin üzerinde olduğu bildirildi.
     Fransız haber ajansı AFP'ye açıklama yapan yerel yetkililer, ölü sayısının artmasından endişe duyduklarını belirterek, Keşmir'de ölü sayısının 40 bini geçtiğini, böylece ülkenin tümündeki ölü sayısının 53 bini aştığını kaydettiler.
     Yetkililer, ölü sayısının 70 ila 80 bine kadar çıkabileceğini ifade ederek, bu depremin, Pakistan tarihinin en büyük felaketi olduğunu söylediler.
Bu haber 1319 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Başkan Erdoğan Prens Selman ile görüştü
Dünya

Başkan Erdoğan Prens Selman ile görüştü

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, görüşmede, Suudi Arabistan topraklarını hedef alan Husi saldırılarını en güçlü şekilde kınadı, hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi İletişim...

Habervitrini10921 Görüntüleme
Yemen çöllerinde inanılmaz savaş...
Dünya

Yemen çöllerinde inanılmaz savaş...

Çölün ortasında, arkasında silahlı savaşçıların bulunduğu bir kamyonetle yüksek hızda bir yolculuktu. Yemen'in hükümet yanlısı güçleriyle birlikte seyahat ediyor, Arap Denizi'ni ve uzaktaki ürkütücü dağ zirvelerini ara ara görüyorduk. Bize söylendiğine göre, Husi isyancılar birkaç gün önce buradan çıkarılmıştı.

Habervitrini10452 Görüntüleme
Azerbaycan'da Okul kapılarına barikat kurmaya başladılar
Dünya

Azerbaycan'da Okul kapılarına barikat kurmaya başladılar

Azerbaycan'da başörtülü öğrencilerin ve öğretmenlerin okullara alınmaması nedeniyle başlayan gerilim giderek büyüyor. Sosyal medyada yayılan son görüntülerde, bir okulun girişinde başörtülü kişilerin içeri girmesini engellemek amacıyla barikat kurulduğu görüldü.

Habervitrini12029 Görüntüleme
Netanyahu'yu şok eden seçim anketi! Rakibi Gadi Eisenkot 10 puan öne geçti
Dünya

Netanyahu'yu şok eden seçim anketi! Rakibi Gadi Eisenkot 10 puan öne geçti

İsrail'de genel seçimlere iki hafta kala Kanal 12 televizyonunda yayımlanan kamuoyu araştırması, partilerin meclisteki olası sandalye dağılımını ortaya koydu. Ankete göre Netanyahu karşıtı muhalefet bloku, 120 sandalyeli İsrail Meclisi Knesset'te 67 sandalyeye ulaşıyor. Bu sandalyelerin 54'ünün Siyonist partilere, 13'ünün ise İsrail vatandaşı Filistinlilerin partilerine ait olacağı tahmin ediliyor.

Habervitrini10058 Görüntüleme