PAKSÜT: ''ORGENERAL BAŞBUĞ İLE GÖRÜŞTÜM''
ANKARA - Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt, Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçildikten sonra, daha önce NATO'da birlikte çalıştığı Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ ile 2 veya 3 kez görüştüğünü söyledi.
Paksüt, şöyle dedi:
"Birinci görüşme Başbuğ'un Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na seçilmesi nedeniyle tebrik ziyaretiydi. İkinci görüşmeyi hatırlamıyorum. Üçüncü görüşme ise TSK'nın Irak'ın kuzeyine yönelik harekatının bitirilmesi nedeniyle tebrik ve 27 askerin şehit olmasından dolayı başsağlığı kapsamındaydı.
Ziyarete ilişkin bütün ayrıntıların, 3 ay sonra gazetede yayınlayan, yayınlatan kişiler hareketlerimi izletiyor. Bu durum izlenme olayının bir kuruntu olmadığını gösteriyor. Görüşmenin yapıldığı zaman kapatma davasının bulunmadığının altını çiziyorum."