
PAMUKKALE'DE 2 İŞ ADAMI ÖLDÜRÜLDÜ...
MUHAMMED KORKMAZ
DENİZLİ - Denizli'de bugün ölü olarak bulunan 2 kişiden birinin fabrika sahibi, diğerinin ise büyük bir otomotiv şirketinin satış sorumlusu olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Pamukkale ören yerinin üst bölümündeki ormanlık sahada, 20 FD 470 plakalı aracın içinde başlarına kurşun sıkılarak öldürülmüş 2 kişi bulundu. Şahısların dün akşam saatlerinden beri kayıp olan Abalıoğlu Otomotiv Satış Müdürü Ahmet Turan Sarıca (40) ve Denizli 3. Sanayi Sitesi'nde bulunan conta fabrikasının sahibi Niyazi Demir (48) olduğu belirlendi. Jandarma ve polis ekipleri, bölgede geniş çaplı araştırma başlatırken, şahısların ailelerinin polise müracaat ettikleri öğrenildi.
Üzerlerinde yaklaşık 300 milyar lira para olduğu ileri sürülen iş adamlarının, açılan ateşten kaçmaya çalışırken otomobilin şarampole devrildiği ve faillerin aracın yanına gelerek 2 iş adamını öldürdüğü tahmin ediliyor. Öldürülen iş adamlarının yakınları sinir krizleri geçirirken, Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.