
PARİS'E TÜRK TOKADI!..
Almanya'daki mağaza açılışı için Paris Hilton'la el sıkışan gurbetçi işadamı, sözünde durmayan Paris'e 5 milyon euroluk dava açtı
Önce 'tamam' dedi
Bugüne kadar birçok firmayı sözünde durmayarak mağdur eden Paris Hilton'a ilk resti çeken gurbetçi işadamı Sezgin Yazıcı oldu. Yazıcı, Almanya'daki "Mediastar" mağazasının Frankurt şubesinin açılışı için sosyetik güzelle anlaştı, gazetelere boy boy ilanlar verildi, açılışa katılacak müşteriler için pahalı hediyeler hazırlandı.
Almanya'nın gündemi oldu
Ancak Paris Hilton, hiçbir mazarette bulunmadan açılışa katılmadı. Hem maddi hem de manevi olarak büyük zarara uğradığını söyleyen Sezgin Yazıcı, sosyetik güzele 5 milyon euroluk tazminat davası açarak Almanya'da gündem yarattı. Gurbetçi işadamı, "Paris Hilton'un yaptığının karşılığını hukuksal olarak ona ödeteceğim" dedi.
(TAKVİM)
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:09