Asayiş
  • 5.12.2021 10:40

Park halindeki araçlardan çaldığı akaryakıt ile akaryakıt istasyonu kurmuş

Park halindeki araçlardan akaryakıt çalan şüpheli yakalandı

İstanbul ve çevre illerde park halinde bulunan araçların depolarından akaryakıt çalarak irtibatlı bulunduğu kişilere piyasa değeri altından satan O.Ş.,yakalandı. O.Ş.’nin iş yerinde yapılan aramalarda 2 ton çalıntı akaryakıt, 4 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda tabanca fişeği ele geçirildi.

2 TON ÇALINTI AKARYAKIT ELE GEÇİRİLDİ

Harekete geçerek çalışma başlatan İstihbarat Şube ve JASAT ekipleri, şüphelinin Bahçelievler'de ruhsatsız bir yediemin otoparkı işlettiğini, çalınan akaryakıtların bu otoparkta depolandığını ve satışının buradan yapıldığını tespit etti. Otoparka baskın düzenleyen Jandarma ekipleri, otoparkta bulunan binanın arka tarafına gizlenmiş vaziyette 3 adet birer tonluk tanklar içerisinde 2 ton çalıntı akaryakıt, 4 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda tabanca fişeği ele geçirdi.

OTOPARKI AKARYAKIT İSTASYONUNA ÇEVİRMİŞ

O.Ş.'nin otoparkını adeta bir akaryakıt istasyonu haline getirdiği, ele geçirilen tankların üzerine araçlara satış yapabilmesi için pompa sistemi, satışı yapılan akaryakıtın miktarını belirleyen ve fiyatlandırma yapabilen sayaç sistemi kurduğu tespit edildi. Suçunu kabul etmeyen zanlı petrol bulduğunu söyledi.. O.Ş. ifadesinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edilirken, bağlantılı olduğu kişilerin tespitine yönelik çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 6.12.2021 00:29

İLGİLİ HABERLER