Gündem
  • 3.8.2009 15:50

PAŞA'NIN İSTİFA NEDENİ METİN UCA SKANDALIYMIŞ

Bazı gazeteler, Tümamiral Mustafa Baha Eren'in şok istifasını, okuyucularına "Deniz Kuvvetleri, bir ay sonra yapılacak Yüksek Askeri Şûra'da Koramirallik terfisine üst sıradan girecek parlak bir tümamiralinin istifası ile sarsıldı." şeklinde duyurmuştu.

İĞRENÇLİĞİ ASKERİ PERSONEL ORTAYA ÇIKARDI

Skandal, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı emrinde görevli bir personelin başta Genelkurmay Başkanlığı olmak üzere tüm kuvvet komutanlıklarına gönderdiği şok raporla ortaya çıktı. Bilgisayar ortamında skandal verilere ulaştığını kaydeden askerî personel, görüşmelerin içeriğine ve yaşanan gayri ahlaki ilişkilere dair, "Olayın muhatapları açısından bu utanç verici bilgiler maalesef Tümamiral Baha Eren ile eşi S.E. Hanım ve aile fertleriyle ilgilidir." ifadesine yer verdi.

TUĞAMİRAL, TÜMAMİRALİN EŞİYLE BİRLİKTE

Yaşananları komutanlarına aktarırken "Eren ailesinin mide bulandırıcı ahlaksızlıkları size arz ettiğim bilgilerle sınırlı değildir" ifadelerini kullanan askerî personel raporunda şu ifadelere yer verdi:

-S.E., mail adresi "[email protected]" olan G.K. adlı, Facebook'ta tanıştığı kişiyle cinsel birliktelik yaşamaktadır. Baha Eren, G.K.'yı çok kaliteli bulduğunu beyan ederek, eşi S.E.'nin cep telefonundan G.K.'ya "Üçlü (Baha-S.E.-G.K.) grup seks" teklifinde bulunmuştur. Ayrıntılı bilgiler EK CD'de bulunan "S.E." adlı pdf dosyası ile "G.K." adlı klasörde arz edilmiştir.

-E. Tuğa. M.O., 2008 yılı Temmuz ayı başında emekli olmadan önce eşi F.O. ile birlikte, Baha Eren ve S.E. çiftini Foça'da ziyarete gelmiştir. Bu ziyaretleri sırasında M.O., S.E. ile mutfakta öpüşmüşlerdir. S.E., öpüşme sırasında çok heyecanlandığını ve kendini liseli kızlar gibi hissettiğini kardeşine anlatmıştır. Ayrıntılı bilgiler EK CD'de bulunan "S.E." adlı pdf dosyası ile "M.O." adlı klasörde arz edilmiştir.

-S.E., 2008 yılı Nisan ayında Ankara'ya sağlık kontrolü için geldiğinde, Emin adlı bir kişiyle buluşarak, cinsel birliktelik yaşamıştır. Ayrıntılı bilgiler EK CD'de bulunan "S.E." adlı pdf dosyası ile "EMİN" adlı klasörde arz edilmiştir.

-S.E., Bodrum'da yaşayan S.A. isimli Türk uyruklu Alman vatandaşı bir şahısla msn üzerinden görüşerek, kendisini çok yakışıklı bulduğunu dile getirmiş ve kendisiyle İzmir'de bir araya gelmiştir. Ayrıntılı bilgiler EK CD'de bulunan "S.E." adlı pdf dosyası ile "S.A." adlı klasörde arz edilmiştir.

GAYRİ AHLAKİ İLİŞKİLERDE MEDYATİK BİR İSİM

Raporun devamında "Baha Eren'in, karısının başka erkeklerle yaşadığı ilişkileri çok kaliteli bulduğu" anlatılarak şöyle dinildi:

- S.E., "www.aylak.com" adlı sitede okey oynarken tanıştığı İstanbul Barosu'na kayıtlı Avukat M.O. ile msn ortamında samimi olarak görüşmekte ve Av. M.O., S.E. Hanım'a "Güzel bacaklı kadın" şeklinde hitap etmektedir. Ayrıntılı bilgiler EK CD'de bulunan "S.E." adlı pdf dosyası ile "M.O." adlı klasörde arz edilmiştir.

-Medyadan tanıdığımız Metin UCA adlı şahıs ile S.E., msn üzerinden birbirlerini çok özlediklerinden bahsetmiş ve 18 Kasım 2008'de Ankara'da görüşmeyi planlamışlardır. Ayrıntılı bilgiler EK CD'de bulunan "S.E." adlı pdf dosyası ile "METİN UCA" adlı klasörde arz edilmiştir.

-S.E., internetten tanıştığı Ankara'da siyasetçi ve isminin K.G. olduğunu beyan eden Tolga adlı kişi ile gerek Tüma. Baha Eren'in konutunda, gerekse sevgilisi Tolga'nın bağ evinde sık sık buluşarak, oldukça romantik anlar geçirdiklerini ve cinsel ilişkiye girdiklerini dile getirmiştir. Ayrıntılı bilgiler EK CD'de bulunan "S.E." adlı pdf dosyası ile "TOLGA" adlı klasörde arz edilmiştir.

METİN UCA, EREN'İN KIZIYLA DA BİRLİKTE OLMUŞ

Raporun özet bölümünde ise S.E.'in Metin Uca'yla da birlikte olduğu, Baha Eren'in kızı A.E. ve oğlu E.E.'nin de yaşadığı birçok cinsî sapıklık olduğu belirtilerek, "Komutanım, msn görüşmelerinin özetini 62 sayfalık çıktı olarak sundum. Msn görüşmelerinin tamamı 4.126 sayfa olarak 3 adet pdf dosyası halinde ve msn görüşmelerinin görüntüleri Ek'teki CD'de bulunmaktadır. Ne yazık ki, Eren ailesinin mide bulandırıcı ahlaksızlıkları size arz ettiğim bilgilerle sınırlı değildir. Tüma. Baha Eren'in kızı A.E. ve oğlu E.E.'nin de yaşadığı birçok cinsî sapıklık mevcuttur. Öyle ki, Tüma. Mustafa Baha Eren'in eşi S.E. ile cinsel birliktelik yaşayan Metin Uca, aynı zamanda Tüma. Mustafa Baha Eren'in kızı A.E. ile de beraber olmuştur. Takdir edersiniz ki bahse konu bilgileri düzenlemek zaman almaktadır. Elimdeki çalışmaları tamamlar tamamlamaz onları da size sunacağım." denildi. (Vakit)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:57

İLGİLİ HABERLER