Ordu'nun Perşembe ilçesi Kazancılı Mahallesi'nden olan ve İstanbul’da özel bir güvenlik şirketinde çalışan Göksel Kurnaz (38), yurt dışından dönen patronunu almak üzere İstanbul Atatürk Havalimanı'na gitti. Dış Hatlar Terminali'nin yolcu karşılama bölümünde beklediği sırada meydana gelen saldırıda hayatını kaybeden Göksel Kurnaz’ın Filiz Kurnaz ile 2 yıllık evli olduğu öğrenildi. Göksel Kurnaz'ın Ordu'nun Perşembe ilçesinde yaşayan annesi Emine Kurnaz ve babası İsmail Kurnaz, oğullarının ölüm haberini alır almaz uçakla İstanbul'a gitti. Kurnaz'ın cenazesinin İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.
Patronunu beklerken terör kurbanı oldu

Hızlı Özet
“Istanbul Atatürk Havalimani'nda meydana gelen saldirida hayatini kaybeden Ordulu Göksel Kurnaz'in yurt disindan dönen patronunu almak üzere havalimanina gittigi sirada terörün kurbani oldugu ortaya çikti.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İBB yöneticisi Erhan Karaal'i 500 kilo altın için kaçırdılar!
İBB Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal’ın kaçırılmasına ilişkin soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Şüphelilerin, İBB yolsuzluk davasında gündeme gelen 500 kilogram külçe altının Karaal tarafından saklandığını düşündükleri ve bu iddia üzerinden hareket ettikleri öne sürüldü. Öte yandan gözaltına alınan 12 şüpheliden 6'sı için tutuklama, 6'sı için adli kontrol talep edildi.

"Kapalı kadınlar imha edilsin" diyen kadın hakkında karar!
Dün "Kapalılar imha edilsin" şeklinde paylaşım yapan ve büyük tepki çeken Hatice Öncel, 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan tutuklandı.

Ufuk Bayraktar'ın yargılandığı davada karar açıklandı
İstanbul Beyoğlu’nda bir işletmeden “10 bin lira haraç istediği” iddiasıyla yargılanan oyuncu Ufuk Bayraktar hakkında karar çıktı. Mahkeme, yağma suçunun oluşmadığına hükmederek davayı düşürdü. Yaralama suçuna ilişkin dosyada da müştekinin şikayetçi olmaması nedeniyle düşme kararı verildi.

Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti davasında ara karar!
Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayetine ilişkin davada ara karar çıktı. Mahkeme sanıkların tutuklu hallerinin devamına karar vererek, davayı 13 Temmuz'a erteledi. Zuhal Kalaycıoğlu'nun ise ev hapsi kaldırıldı.