Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

1 dk okuma
Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

Hızlı Özet

MSB: Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 10 Ağustos 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Mahsun ŞİMŞEK şehit olmuştur.






MSB: Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 10 Ağustos 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Mahsun ŞİMŞEK şehit olmuştur.



Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, Piyade Uzman Çavuş Mahsun Şimşek şehit oldu.



Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre teröristlerin taciz ateşi sonucu 1 asker şehit oldu.



Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:



"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 10 Ağustos 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Mahsun ŞİMŞEK şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."



 





 



 



GAZİANTEP’E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ



Piyade Uzman Çavuş Mahsun Şimşek'ıin şehit olduğu haberi Gaziantep'te yaşayan ailesine ulaştı. Şehidin babası Erol Şimşek ile üvey annesi Şenay Şimşek, acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evi ve sokağına Türk bayrakları asıldı. Ailenin yakınları ve komşuları taziye için şehit evine gelmeye başladı.





 



Bu haber 666 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kurşun yağarken istifini bile bozmadı
Asayiş

Kurşun yağarken istifini bile bozmadı

İstanbulMaltepe'de ev sahibi ile kiracı arasında çıkan tartışmanın silahlı saldırıya dönüşmesi sonucu ev sahibi ve eşi hayatını kaybederken, olay yerindeki avukat ağır yaralandı. Saldırgan özel harekât ekiplerince yakalanırken, olay sırasında yan binadaki bir komşunun balkonda telefon görüşmesini sürdürmesi dikkat çekti.

Habervitrini12128 Görüntüleme
Mehmet Akif Ersoy ile ilgili mahkemeden karar
Asayiş

Mehmet Akif Ersoy ile ilgili mahkemeden karar

Mahkeme, Ersoy ile Mustafa Manaz’ın tutukluluk hâlinin devamına karar verirken, Ufuk Tetik tahliye edildi. Duruşma 9 Ekim’e ertelendi.

Habervitrini11790 Görüntüleme
222 milyon TL hesap trafiği! “Kara Haydar”ın servet sırrını MASAK çözdü
Asayiş

222 milyon TL hesap trafiği! “Kara Haydar”ın servet sırrını MASAK çözdü

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan "Vanlı Kara Haydar" Mehmet Fatih Tançalan'ın tutuklanmasının ardından bu sabah da eşi Çağla Öz gözaltına alındı. 74 bin TL ticari geliri görünen Tançalan çiftinin banka hesaplarında ise 222 milyon liralık para transferi tespit edildi. MASAK raporunda çiftin lüks araçları ve Dubai geçmişiyle ilgili de dikkat çeken detaylar yer aldı.

Habervitrini13451 Görüntüleme
Mehmet Akif Ersoy'dan uyuşturucu, cinsel ilişki itirafları: Gizli kamerayla kayda alındım
Asayiş

Mehmet Akif Ersoy'dan uyuşturucu, cinsel ilişki itirafları: Gizli kamerayla kayda alındım

‘Mehmet Akif Suç Örgütüne' yönelik yürütülen soruşturmada ilk duruşma bugün görülüyor. Müşteki kadınlar Mehmet Akif Ersoy'la uyuşturucu kullanıp birliktelik yaşadıklarını belirtirken, çoklu ilişki iddialarını yalanladı. Öte yandan kadınların hiçbiri şikayetçi olmazken M.A.Ö. "Ersoy bana, ‘fantezilerin neler, nelerden hoşlanırsın' tarzı sorular sordu. Ben, bu kişiler ile evde iş görüşmesi olarak görüştüm. Görüşmelerimizde, gizli kamera ile kayıt altına alındığımı fark ettim" dedi.

Habervitrini14858 Görüntüleme