Gündem
  • 28.3.2023 11:52

Perinçek Erdoğan'la görüştü.. Cumhur ittifakına katılmak istiyorum

 Perinçek: Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştüm, Cumhur İttifakı’na girmeyi talep ettim

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğünü ve Cumhur İttifakı'na katılma isteklerini ilettiğini söyledi. Perinçek, Erdoğan'dan olumlu yanıt alamadıkları mesajını verdi.

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın lütfedip kendisini davet ettiğini ve görüştüklerini söyledi. Kendi talebi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü belirten Perinçek, Erdoğan’a Cumhur İttifakı içinde yer almak istediklerini ilettiğini söyledi. Hadi Özışık’ın Youtube kanalında konuşan Perinçek, Erdoğan’dan ne yanıt aldığını söylemekten kaçındı ancak olumlu yanıt alamadıkları mesajını verdi.

İşte o sözler…

"BAŞARILI DEĞİLİZ"

Doğu Perinçek aynı zamanda cumhurbaşkanı adayı olabilmek için de imza topluyor. Perinçek bu konu hakkında ise şunları söyledi: "İstediğimiz hedefe şu anda ulaşmış değiliz. Başarılı değiliz. Ama biz dayanıklı bir partiyiz. Sonuç itibarıyla ağır bir durum da değil. Sistem, Vatan Partisi'nin önünü kesiyor."

Perinçek, görüşmede Erdoğan'a Cumhur İttifakı'na katılmak istediğini ilettiğini söyledi. "AK Parti, MHP ve Vatan Partisi, Türkiye'ye çok önemli bir mesaj olur. Türkiye'nin bu zorluklardan çıkışı konusunda bir kararlılığa Sayın Cumhurbaşkanımızn önderlik edebilir. Türkiye'nin köklü çözümü olur" dedi

Güncellenme Tarihi : 28.3.2023 11:57

İLGİLİ HABERLER