Gündem
  • 21.6.2021 16:53

Pes yani!.. Meral Akşener'in soğanları tezgah çıktı

İYİ Parti'nin soğanlı tiyatrosunda şoke eden itiraf ve özür..

 İl il gezerek vatandaşın derdini dinlediğini iddia eden Meral Akşener'in CHP gençlik kolları görevlilerini esnaf diye konuşturması, Rize'de vatandaş tartaklanması gibi skandalların ardından yeni bir tiyatrosu daha ortaya çıktı. Akşener'in Adana'da önüne soğan dökerek 'Para etmiyor açız' diyen kişinin soğancı olmadığı ortaya çıktı. Şahıs oyuna getirildiğini ve hatasının farkına vardığını söyleyerek kamuoyundan özür diledi. Adana’nın Ceyhan ilçesi ziyareti sırasında para etmediği gerekçesiyle bir çuval soğanı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ayağına döken DSİ’den emekli Mehmet Bülbül, SABAH’a konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçtiğimiz hafta Adana ziyareti sırasında para etmediği gerekçesiyle bir çuval soğanı Akşener'in önüne döken Mehmet Bülbül, SABAH'a konuştu. Provokasyona geldiğini söyleyen Bülbül, "İYİ partililerin oyununa geldim. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Türk halkından özür diliyorum" dedi.

"SOĞANLARI DÖK"

DSİ'den emekli olduğu öğrenilen ve Adana'nın Ceyhan ilçesi Körfez Sokak'taki 2 katlı evinde yaşayan Mehmet Bülbül, geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ilçeye ziyareti sırasında bir çuval soğanı nasıl döktüğünü detaylı bir şekilde anlattı. Torunlarıyla birlikte eve döndüğünü ifade eden Bülbül, "Çiftçilerin eylemi var dediler. 3 torba soğan vardı. Beni dolduruşa getirdiler 'Meral Akşener geldiğinde soğanları dök' dediler. Nasıl döktüğümü de hatırlamıyorum" dedi.

A HABERDE GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI
SON DAKİKA GALEYANA GELDİM ÖZÜR DİLERİM

"Yaptığımdan çok pişmanım. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip olmak üzere Devlet Bahçeli'den, bakanlardan ve milletvekillerinden özür diliyorum. Biz MHP'liyiz. Başka insanlar da bunların provokasyonuna gelmesinler.

"GİTMEZ OLAYDIM"

Soğanlarının kendisinin dahi olmadığını söyleyene 2 çocuk babası Bülbül, "Keşke oraya gitmez olaydım. 'Meral geliyor' dediler gitmez olaydım. Soğanları döktükten sonra herkes gidince ben de çöpe gitmesin diye soğanları toplayıp sahibine verdim. Hatasız kul olur mu? Yaptığımdan çok pişmanım. Beni siyasete malzeme yaptılar" diye konuştu.

MADDİ DURUMUM KÖTÜ DEĞİL

Oğlunu yeni evlendirdiğini ve bunun için kredi çektiğini de ifade eden Bülbül, "Benim adıma bir traktör ve otomobil, eşimin adına da bir kamyonetimiz var. Oğlumun düğününü yaptığım için 4 bin 600 TL de emekli maaşımdan kesinti oluyor. Köyümüzde de zeytin ağaçlarımız var" diye konuştu.

TİYATRO NASIL SERGİLENMİŞTİ?

Adana'ya ziyaret gerçekleştiren Akşener, Ceyhan ilçesinde tarlada çiftçileri ziyaret etti.

Ziyareti esnasında Akşener'in de içinde bulunduğu konvoy, yol kenarında bekleyen ve çiftçi olduğu öne sürülen bir kişinin yanında durduruldu.

Akşener, vatandaşı dinlemesinin ardından bölgeden ayrıldı. Soğanları 'para etmiyor' diyerek yere döken şahıs, Akşener'in konvoyunun uzaklaşması sonrası, soğanları yerden topladı.

Akşener'in araçtan inmesinin ardından o kişi, soğanları 'para etmiyor' diyerek yere döktü ve Akşener'e gösterdi.

Güncellenme Tarihi : 21.6.2021 23:34

İLGİLİ HABERLER