Spor
  • 5.11.2011 00:01

PETKOVİC:BEN BİR ASLANIM VE SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının karşısına geçen Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, ilk yarıda 2-0'lık net skorun olduğunu, ancak ikinci yarıda oyun inisiyatifini kaybettiklerini ve rakibin kendilerini cezalandırdığını belirtti. Petkovic, "İkinci yarıda kötü oynadık. Üçüncü golü yakalama şansı bulduk, değerlendiremedik. Oyun oynamaya korktuk, doldur-boşalt şeklinde arkaya oynadık. Hamleleri yapan biz olacaktık, bunu yapamadık, maalesef rakip bizi cezalandırdı. İstifayı düşünmüyorum. Bu güne kadar gösterdiğimizi performans iyiydi ama skor olarak kötüydü. Sadece sonuca yansıtamıyoruz. Yaptığımız işin arkasındayız. Futbolda galibiyet ve mağlubiyetlerde takım sorumludur. Herkesin hatası olarak kabul edilebilir. Türkiye'de işlerin zor olduğunu biliyordum. Mücadeleci biriyim, savaşan bir yapıya sahibim. Ben bir aslanım ve savaşmaya devam edeceğim" dedi.
Samsunsporlu oyuncu Zenke, çok erken golü bulduklarını, bunun da Ankaragücü'nün üzerlerine gelmesini sağladığın belirterek, "Oyun tamamen bizim isteğimiz şekilde olmuştu. İkinci yarı savunmaya çekildik. Üçüncü golü bulup maçı koparacak pozisyonlar da ele geçti ama olmadı. Basit hatalar yaptık. Değerli dersler aldık. Buranın Bank Asya olmadığı öğrendik" diye konuştu.
Hakan Arslan ise, "Üzgünüz, taraftarımıza galibiyet yaşatmak istiyorduk. Maçın başında müthiş başladık ne hikmetse bu sorunun cevabını biz de bulamıyoruz. Nasıl geriye yaslandık. Çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 12:32

İLGİLİ HABERLER